20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Ceļā uz zināšanām par sevi un Visumu
Violeta Petraitienė

12,90
Kieti viršeliai.

Pievienot grozam


Violeta Petraitiene ir uzrakstījusi savu ceturto grāmatu "SAVA PERSONAS SAKARĪBA UN VIESPĒTĪBAS ZINĀŠANA" un saņem informāciju no Augšāmceltajiem Meistariem. Augšāmceltie Meistari ir Lielie Gari, kuri ir pabeiguši savu dzīvi uz Zemes un pacietīgi māca cilvēcei svarīgākās lietas, dāsni izplatot kosmisko gudrību pa izvēlētiem cilvēku kanāliem. Violetai bija lemts kļūt par šādu kanālu. Augšāmcelto Meistaru vēstules, kuras Violeta pēdējos desmit gadus Lietuvā saņem un pieraksta pa enerģijas kanālu, sniedz būtiskas zināšanas par pasaules un cilvēka izcelsmi un uzbūvi, par garīgo evolūciju, par savstarpējām saiknēm, par dvēseles mērķi un uzdevumiem.

Vēstules, ko diktē augstākās apziņas būtnes - Sanat Kumara, Alhea, Bernardino, pat pats Jēzus -, ir piepildītas ar lielu mīlestību un cieņu pret katru cilvēku, ar ticību, ka mēs, dzīvojot fiziskajā pasaulē, uz planētas Zeme, varam radīt uz tās brīnumainu dzīvi. Viss, kas mums ir jādara, ir jāatklāj lielās Patiesības un jādzīvo saskaņā ar tām, tās ik dienas pacietīgi jāzīmē uz mūsu eksistences gleznas. Vēstules ir pilnas ar informāciju par Dievišķo Enerģiju un tās nozīmi katra no mums dzīvē, par Mīlestību, no kuras esam radīti un kurā mēs visi atgriezīsimies.

Tā ir grāmata, kas pamodina dvēseli no miega materiālajā pasaulē, atgādinot tai to, ko tā daudzajās inkarnācijās ir aizmirsusi. Garīgi pamodinātajiem Augšāmcelto Meistaru vēstules nostiprinās atziņu, ka cilvēks ir uz pareizā ceļa. Iesācējiem tās var radikāli mainīt dzīvi. Tas ir tas, pēc kā tiecas garīgās, augstākas dimensijas būtnes un pati autore.