20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Ametists, aventurīns un kalnu kristāls mala - lūgšanu kaklarota
0,8 (cm)

28,90

Pievienot grozam


Ametistam piemīt garīgas īpašības, un to var izmantot, lai piekļūtu augstākiem apziņas līmeņiem. Tas var kalpot kā tilts starp fizisko un ārpuszemes pasauli.

Aventurīns palīdz īstenot sapņus. Tas veicina apņēmību, entuziasmu un radošumu.

Akmens kristāls ir spēcīgs akmens un enerģijas avots. Tas veicina skaidru domāšanu un uztveri. Tas palīdz savienoties ar iekšējo gudrību.

Om simbols ir vissvētākais jēdziens hinduisma un Tibetas mācībās. Saskaņā ar senajām hinduisma garīgajām mācībām Dievs sākotnēji radīja skaņu no vibrācijām, no kurām radās pasaule un viss, kas ir pasaulē. Zīme Om apzīmē neizrunāto Dieva vārdu, Absolūtu, un tā ir visu svēto rakstu nozīme. Tā iemieso uzvaru pār haosu un palīdz mums savienoties ar dziļāko būtību. Om ir milzīgs spēks pārvaldīt Visumu, pasargāt no katastrofām un vest ticīgos uz apgaismību un zināšanām.

Mala sākotnēji ir hinduistu un budistu līdzeklis lūgšanai un meditācijai. To izmanto, lai meditācijas laikā skaitītu mantras. Mantra ir vārdu kopums, bieži no sanskrita, kas tiek atkārtots vairākas reizes - tradicionāli 108 reizes. Atkārtošana koncentrējas uz vārdu nozīmi un vibrāciju, iespējams, ar pavadošo vizualizāciju. Praktizējot šo meditācijas praksi, nomierinās prāts un atslābst ķermenis. Mūsdienās mala tiek nēsāta arī kā modes aksesuārs.

Komplektā ir iekļauts kokvilnas maisiņš.