20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Tulsi koka mala ar tulītu un rožu kvarcu (AA kvalitāte)
Maģiskie piederumi

22,00

Pievienot grozam


Mala sākotnēji ir hinduistu un budistu instruments lūgšanai un meditācijai. To izmanto, lai meditācijas laikā skaitītu mantras. Mantra ir vārdu kopums, bieži no sanskrita, kas tiek atkārtots vairākas reizes - tradicionāli 108 reizes. Atkārtošana koncentrējas uz vārdu nozīmi un vibrācijām, iespējams, ar pavadošo vizualizāciju. Praktizējot šo meditācijas praksi, nomierinās prāts un atslābst ķermenis. Mūsdienās mala tiek nēsāta arī kā modes aksesuārs.

Tulīts ir fantastisks akmens emocionālai labsajūtai, un to var izmantot, lai veicinātu sevis mīlēšanu un iekšējo mieru. Ja jūs meklējat mierinošu pavadoni savā dziedināšanas ceļojumā, tulīts noteikti ir kristāls, kuru vēlaties turēt sev līdzās.

Rozā kvarca kre lles ir apveltītas ar gaiši rozā nokrāsu. Šīs tīrās un skaistās sirds čakras pērlītes ir veidotas tā, lai stimulētu saikni, svētītu jūs ar līdzjūtību pret sevi un palīdzētu jums padziļināt attiecības ar sevi un apkārtējiem. Pazīstams kā beznosacījumu mīlestības akmens, roža kvarcs nav domāts tikai romantiķiem. Šī mala ar mīlestību aicinās jūs pieņemt mīlestību savā meditācijas praksē un savienoties ar maigākiem un bagātākiem nodomiem.

  • Garums: 35 (cm).
  • Pērļu izmērs: 0,8 (cm).
  • Izcelsmes valsts: Indija.