20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Tulsi koka mala ar angelītu un amazonītu (AA kvalitāte)
Maģiskie piederumi

22,00

Pievienot grozam


Mala sākotnēji ir hinduistu un budistu instruments lūgšanai un meditācijai. To izmanto, lai meditācijas laikā skaitītu mantras. Mantra ir vārdu kopums, bieži no sanskrita, kas tiek atkārtots vairākas reizes - tradicionāli 108 reizes. Atkārtošana koncentrējas uz vārdu nozīmi un vibrācijām, iespējams, ar pavadošo vizualizāciju. Praktizējot šo meditācijas praksi, nomierinās prāts un atslābst ķermenis. Mūsdienās mala tiek nēsāta arī kā modes aksesuārs.

Amazonīts stimulē bērnības enerģiju jūsos un palīdz jums atraisīt savu gaišo un priecīgo pusi. Ļaujiet amazonīta kristālam būt jūsu atgādinājumam vairāk rotaļāties, izklaidēties un baudīt dzīvi. Neesiet tik nopietni! Iemācieties mazliet atslābināties.

Domājiet par angelītu kā par savu kristālu sargeņģeli. Tas izstaro maigas, nomierinošas vibrācijas, kas ir tik nepieciešamas, lai nomierinātu garu grūtos brīžos. Angelīta dziedinošās īpašības palīdz vairot apziņu un aizsargāt visu ķermeni. Tas veicina līdzcietību, mieru un vairo cilvēcību. Angelīts ir spēcīgs instruments, kas palīdz pārvērst spriedzi, dusmas un stresu sapratnē un piedošanā.

  • Garums: 35 (cm).
  • Pērles izmērs: 0,8 (cm).
  • Izcelsmes valsts: Indija.