20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Persiku mēness akmens un rudrakša mala
Maģiskie piederumi

26,90

Pievienot grozam


Mala sākotnēji ir hinduistu un budistu instruments lūgšanai un meditācijai. To izmanto, lai meditācijas laikā skaitītu mantras. Mantra ir vārdu kopums, bieži no sanskrita, kas tiek atkārtots vairākas reizes - tradicionāli 108 reizes. Atkārtošana koncentrējas uz vārdu nozīmi un vibrācijām, iespējams, ar pavadošo vizualizāciju. Praktizējot šo meditācijas praksi, nomierinās prāts un atslābst ķermenis. Mūsdienās mala tiek nēsāta arī kā modes aksesuārs.

Nevienai sēklai nav tik daudz vēstures un garīgās nozīmes kā Rudrakšas sēklai. Šīs sēklas, kas novāktas no Rudrakšas koka, kurš aug vareno Himalaju pakājē, ir pazīstamas arī kā "Šivas asaras", un saskaņā ar seniem tekstiem tām piemīt spēks pacelt dvēseli. Jūs varat vienkārši nēsāt šo malu pie ādas un ļaut saldajām senajām sēklām piepildīt jūsu sirdi ar mīlestību, palielināt izturību un pabarot katru šūniņu ar skaidrību, lai jūs varētu apzināti un viegli virzīties caur dzīvi.

Persiku mēnessakmens ir neticams dārgakmens, ko bieži izmanto, lai atzīmētu jaunus notikumus. Šis kristāls ir labi pazīstams arī kā radošuma veicinātājs un emocionālā ķermeņa nomierinātājs. Persiku mēnessakmens ir cieši saistīts arī ar Mēnesi, tāpēc tas galvenokārt tiek dēvēts par sievišķo akmeni. Persiku mēnessakmens ir piepildīts ar sievišķīgu enerģiju, un tam piemīt īpašības, kas var veicināt atvērtību, sevis mīlestību un labestību.

  • Garums: 36 (cm).
  • Pērles izmērs: 0,6 (cm).
  • Izcelsmes valsts: Indija.