20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Rubelīta aproces mikroshēmas
-

9,00 €15,00

Pievienot grozam


Rubelīts ir sirds akmens - stipra, vitāla, mīlestības un dzīves kaisles pilna sirds. Rubelīta spilgtās rozā un rubīna sarkanās krāsas enerģijas kombinācija rada vibrācijas, kas rezonē ar sirds čakru dziļāk nekā citi sirds akmeņi. Tas savieno ne tikai ar pašas Zemes sirdi, bet arī atveras mīlestībai, kas sniedzas pāri cilvēku attiecībām un sniedzas līdz Visumam.

Rubelīts stimulē ne tikai sirds čakru, bet arī sakņu čakru, kā rezultātā palielinās prānas jeb dzīvības enerģijas plūsma, kas baro un dziedē emocionālo ķermeni. Tā piezemējošā ietekme palielina dzīves prieku un dzīvu saskarsmi ar citiem cilvēkiem. Tā palīdz atdzīvināt kaisli un seksualitātes prieku, kā arī palīdz uzņemties mīlestības pilnas saistības.

Rubelīts uzlabo spēju izprast mīlestību un veicina radošumu, meklējot veidus, kā izplatīt mīlestību pasaulē. Tas palīdz būt vitālam un sabiedriskajam, kā arī veicina taktiskumu un elastību. Rubelītu var izmantot, lai harmonizētu abu dzimumu sievišķās enerģijas, un tas dod spēku sievietēm, kuras saskaras ar emocionāliem izaicinājumiem.

Mājās vai darbā rubelīts ir lielisks neitralizators, kas palīdz neitralizēt mikroviļņu, datoru un citas elektronikas kaitīgo ietekmi. Tas arī palīdz atturēt cilvēkus, piešķirot cieņu, diplomātiju un mierīgu autoritāti, kad citi uzvedas nepamatoti. Rubelīts ir šamanisks akmens, kas nodrošina aizsardzību rituālu darbu laikā.

Plaukstas apkārtmērs: 15 - 16 (cm).