20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Rievota granāta rokassprādze
Maģiskie piederumi

24,00

Pievienot grozam


Granātu jau izsenis iemīļojuši viduslaiku juvelieri, karaļnamu pārstāvji un senās civilizācijas. Saskaņā ar seniem Bībeles tekstiem granāts bija vienīgā gaisma Noasa šķirstā, tāpēc šis mirdzošais asiņaini sarkanais akmens vienmēr ir bijis cerības bāka, dzīvības zīme un vadošā gaisma izmisīgākajā tumsā.

Granāta rokassprādze ir ne tikai dekoratīva pozitīvas enerģijas zīme, bet arī akmens, kas simbolizē pašu dzīvību. Asins krāsa, sirdspuksti un pirmā uguns, kas sasilda dvēseli, - nav dziļākas saiknes ar tīrāko sevis izjūtu kā granāts. Senajā ķīniešu medicīnā granāti palīdzēja ķermenī iepludināt chi plūsmu, sasildot sistēmu no augšas līdz apakšas un nodrošinot pastāvīgu veselīgu asinsriti.

Kā meditācijas uguns granāts deg un spīd nepārtraukti, pat visaukstākajā naktī un visnežēlīgākajā vējā. Tas ir akmens, kas pazīst pats sevi un aicina ienirt mazliet dziļāk un atklāt mīlestības izpausmes, kas jau slēpjas jūsu sirdī. Granāts izstaro bagātīgu vitalitāti, tāpēc tiem, kuri jūtas nomākti, zaudējuši un pārņemti, granāta enerģijas aproce no jauna iedegs jūsu uguni.

  • Sadaļas pērlīšu diametrs: 0,8 (cm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 16-17 (cm).