20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Tīģera acs aproce
-

16,00

Pievienot grozam


Tīģera acs - zelta amulets, kurā izmantoti tumsas un gaismas motīvi - vienmēr ir bijis interesants akmens, kas ir uzticīgs savam nosaukumam. Tāpat kā dzīvnieks, kura vārdā tas nosaukts, arī tīģera acs ir dziļa iekšējā spēka, skaidras domāšanas, praktiskuma un apbrīnojamas grācijas avots. Tiem, kuri jūt, ka viņiem nepieciešams stingrs pamats zem kājām, drosme sirdī un stabils noskaņojums, šis akmens var būt lieliska izvēle.

Tīģera aci kādreiz nēsāja kā aizsardzību pret lāstiem. Tomēr mēs zinām, ka dažkārt pašiznīcināšanās lāsts nāk no iekšienes, un tieši šeit Tīģera acs patiesi spīd. Tīģera acs pārņem negatīvos domu modeļus un attīra tos, tā vietā cenšoties piepildīt jūsu sirdi ar spožumu, prieku un lielu pašcieņu. Kad mēs atbrīvojamies no savām bailēm un ļaujamies mērķa izpausmei, mēs patiesi varam iekustināt visumus.

Ideāli piemērots tiem, kam nepieciešams nostāties taisnāk, runāt skaļāk un atjaunot savu yin un yang līdzsvaru. Tīģera acs ir slavena ar savām dziednieciskajām īpašībām, kad runa ir par trešās acs čakras attīrīšanu, kakla nomierināšanu un mugurkaula skriemeļu stiprināšanu, lai jūs varētu pārvietoties šajā pasaulē ar lepnumu un aizrautību, kas jūs nekavē.

  • Kukaiņu diametrs: 10 (mm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 15 - 16 (cm).