20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Ametista aproce
Čipsi

4,90

Pievienot grozam


Kad vēlaties nomierināt prātu, lai atrastu lielāku mieru, sākt garīgo ceļojumu un atmodu vai izmantot savu intuīciju, mūsu jaunās ametista aproces nomierinošie violetie toņi sniegs jums aizsardzības, miera un garīgās gudrības sajūtu.

Valkājot ametista aproci, jūs varat sajust akmens enerģiju visas dienas garumā. Tas var jums atgādināt, ka ir jāsaglabā iekšējā miera sajūta, lai jūs nebūtu neaizsargāti pret ārpasaules haosu vai traucējošiem faktoriem. Ļaujiet šai aprocei atgādināt jums, lai uzticaties sev. Ja saskaraties ar sarežģītu lēmumu pieņemšanu, dzīves pārmaiņām vai garīgiem blokiem, šī aproce ir instruments, kas jums nepieciešams, lai pārvarētu neveiksmes un vērstu savas intuīcijas vilkmi pareizajā virzienā.

Lietošanas instrukcija: Nēsājiet aproci uz kreisās rokas un trīs reizes skaļi izrunājiet savu nodomu. Dienas laikā katru reizi, kad sajutīsiet aproci uz rokas, atcerieties savu nodomu. Pirms gulētiešanas novietojiet aproci uz selenīta kristāla, lai to attīrītu.

Zodiaka zīmes: Ūdensvīrs, Zivis, Āzis un Jaunava.

Čakra: vainags.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.