20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Amazonīta aproce rotaļīgumam ar Budu
0,8 (cm)

10,90

Pievienot grozam


Sasprindziniet žokli. Stingri savelciet dūres. Sasprindziniet visus ķermeņa muskuļus. Tagad iedomājieties, ka šādi sasprindzināti paliekat vairākas dienas, nedēļas vai pat mēnešus. Kad esam pilni trauksmes, stresa un cenšamies visu kontrolēt, mēs ciešam, nevis baudām dzīvi.

Šī amazonīta aproce atgādina jums regulāri elpot, būt mirklī un atbrīvoties no šīs stingrās kontroles, lai jūsu dzīvē ienāktu miera un prieka sajūta. Amazonīts jūs izvilina no saspringta vai bloķēta garastāvokļa un mudina jūs turpināt to, kas jūs dara laimīgu.

Amazonīta aproce ir īpaši noderīga tiem, kuru sirds enerģiju ir sašaurinājusi sāpīga pieredze. Tam piemīt uz priekšu virzoša enerģija, kas mudina jūs meklēt jaunus priekus un pārstāt atskatīties uz vecām skumjām.

Lietošanas instrukcija: nēsājiet aproci uz abām plaukstām un trīs reizes skaļi izrunājiet savu nodomu. Katru reizi, kad dienas laikā jūtat aproci uz rokas, atcerieties savu nodomu. Pirms gulētiešanas uzlieciet aproci uz selenīta kristāla, lai to attīrītu.

Zodiaka zīmes: Jaunava, Auns, Lauva, Skorpions.

Čakra: sirds.

Plaukstas apkārtmērs: 16,5 (cm).
Pērļu izmērs: 0,8 cm.