20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Labradorīta kulons
2,5 x 3,5 (cm)

8,90

Pievienot grozam


Labradorīts ir maģisks kristāls, kas palīdz attīrīt un atvērt visas ķermeņa čakras un enerģijas centrus. Tas ir spēka kristāls, kas palīdz saskatīt visas ilūzijas un noteikt savu sapņu un mērķu patieso, taustāmo formu. Labradorīta kristāli stimulē jūsu iekšējo apziņu, tuvinot jūs savas patiesās būtības atklāšanai.

Labradorīta dziednieciskās īpašības ar tā varavīksnes spilgtajām nokrāsām palīdz attīrīt jūsu enerģiju un savienot jūs ar gaismas enerģiju. Novietojiet labradorīta kristālu uz palodzes, lai pastiprinātu tā plašo krāsu spektru un ļautu enerģijai ieplūst jūsu telpā. Glabājot šo kristālu savā svētajā telpā, tas arī palīdzēs jums dziedināt visas čakras, kamēr praktizēsiet meditāciju un veidosiet saikni ar Dievišķo. Savienošanās ar tā enerģiju izgaismos jūsu intuīciju un mudinās jūs iet garīgo sevis izzināšanas ceļu.

Labradorīta enerģija ap jums palīdz izveidot enerģētisko vairogu, kas aizsargā jūsu auru un stiprina personīgo enerģiju. Tas palīdz novērst iespēju citiem izmantot un iztukšot jūsu personīgos enerģijas resursus. Vēl viena labradorīta nozīme ir palīdzēt atbrīvoties no bezcerības un trauksmes sajūtām un aizstāt tās ar cerību un laimi. Šie kristāli ļoti labi sader ar mēnessakmeni, tāpēc vari izmēģināt kombinēt šos divus dārgakmeņus, lai sasniegtu emocionālo līdzsvaru un savienotos ar dievišķo sievišķo spēku.

Ja jūs piesaista labradorīta kristāli, jūs, iespējams, vēlaties ienest savā garā un telpā dzīvību. Šie kristāli palīdz tev atcerēties, kas tavā dzīvē ir dzīvīgs un maģisks. Tie palīdz tev apzināties dzirksti savā garā, kas vēlas atbrīvoties.

Zodiaks: Skorpions, Lauva, Strēlnieks, Ūdensvīrs, Svari, Ozis, Vēzis.

Čakra: Trešā acs.

Tie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs ir unikāls un var būt ar nelieliem iespiedumiem, ieslēgumiem - daļa no to dabiskā skaistuma.

Izmēri: 2,5 x 3,5 (cm).