20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Sudrabota bļoda Budas Šakjamūni ar sudraba pārklājumu -- ±23cm; ±1500-1800g


0,00
Paredzamais piegādes datums:2024-11-13


Pievienot grozam


Sudrabots, grezni rotāts skaņu trauks, kurā iegravēti Budas Šakjamūni un piecu Dhjāni Budu attēli. Bļodu rotā arī tādi labvēlīgi simboli kā dubultais dorē, lotoss un bezgalīgais mezgls, kā arī līdzjūtības mantra "Om Mani Pad Me Hum". Sudraba pārklājums tiek uzklāts rūpīgā elektroķīmiskā procesā, lai katru bļodu apvilktu ar mirdzošu tīra sudraba slāni, kas bagātina tās skaņu un vibrāciju.

Atbilstoša filca dzēšgumija ir pasūtāma atsevišķi (sk.: piederumi metāla skaņu bļodas).

Lūdzu, ņemiet vērā: sudrabotas skanošās bļodas tiek pārdotas vienībās, un to svars var atšķirties.

Māksla un meistarība
Katra ar rokām kaltā skanošā skanošā bļoda vispirms tiek rūpīgi atlasīta tās bagātīgajai skaņai, lai tā ne tikai izskatītos skaisti, bet arī iegūtu dziļumu un rezonansi, ko jūs sagaidītu no šādas kvalitātes skanošās bļodas. Tikai pēc tam tas tiek gravēts un apsudrabots.

Tradicionālo simbolu un rotājumu gravēšana tiek veikta, izmantojot precīzu lāzera tehnoloģiju, lai tos varētu rotāt ar sarežģītiem rakstiem, nemazinot to izcilas akustiskās īpašības.

Sudraba pārklājumu veic ar galvanizācijas metodi. Šajā procesā izmanto kontrolētu elektrolīzi, kurā vēlamais metāla pārklājums tiek pārnests no anoda (daļa, kurā ir pārklājamais metāls) uz katodu (pārklājamā daļa - šajā gadījumā skaņu bļoda). Tas nodrošina skaistu un vienmērīgu pārklājumu.

Sudraba pārklājuma priekšrocības
Sudrabs ar savu lielo blīvumu un izcilajām akustiskajām īpašībām uzlabo dziedāšanas bļodas skaņas dabisko tīrību, radot skaidru un pacilājošu skaņu.

Dziedošā bļoda atstarojošā virsma ne tikai uzlabo tā estētisko izskatu, bet var arī pastiprināt tā izstaroto enerģiju, padarot to par spēcīgu meditācijas un skaņas dziedināšanas līdzekli.

Kopšana un uzglabāšana
Lai saglabātu apsudrabotā dziedāšanas trauka skaisto apdari un spēcīgo skanējumu, iesakām izmantot tikai mīkstu vilnas auklu un filca sitamo ripu. Papildu kopšanai var noderēt kokvilnas cimdi starpposma darbībām ar bļodu. Pēc katras lietošanas reizes bļodu rūpīgi noslaukiet ar mīkstu kokvilnas drānu, lai noņemtu pirkstu nospiedumus un saglabātu spīdumu. Lai pasargātu bļodu no bojājumiem, uzglabājiet to uz stabila gumijas riņķa vai mīksta spilvena, lai pasargātu tās formu un apdari.

Katrai apsudrabotai dziedāšanas bļodai ir pievienots kokvilnas maisiņš tās aizsardzībai un uzglabāšanai un trīs pāri kokvilnas cimdu (M, L un XL izmērs).

Tīrīšanai izmantojiet mitru, neabrazīvu drānu ar maigu ziepju un ūdens šķīdumu. Lai saglabātu sudraba pārklājumu, izvairieties no asiem ķīmiskiem un abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem. Tomēr sudraba audums var palīdzēt.

Ar rūpību izgatavots Nepālā
Mūsu zvanu bļodas meistarīgi izgatavo Nepālas amatnieki, apvienojot paaudžu paaudzēs pārmantotās tradicionālās tehnikas un modernās tehnoloģijas. Importē un izplata Mani Bhadra BV - Phoenix Import.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.