20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Smilde ar trīskāršu mēnesi un pentagrammu
Smildeņu nūjiņas un konusi

13,90

Pievienot grozam


Trīskāršais mēness simbols ir populārs gan pagānu, gan vikku tradīcijās, un to izmanto kā dievietes simbolu. Šis simbols norāda uz dažādām Mēness cikla fāzēm - augošu, pilnu un sarūkošu. Pirmais ir pusmēness, kas simbolizē augšanas fāzi.

Centrā ir aplis, kas simbolizē pilnmēnesi, un, visbeidzot, delta, kas simbolizē sarūkošo, vājstošo mēnesi. Garīgajiem un reliģiskajiem simboliem ir nozīmes, kas iedziļinās dziļākā realitātē. Tas attiecas arī uz Trīskāršā Mēness simbolu, kas tiek uzskatīts par dievišķā sievišķā spēka visu aspektu - intuīcijas vai gaišredzīgās intuīcijas, radošās enerģijas, kā arī gudrības un misticisma - simboliku.

Tas arī norāda uz trim sievietes dzīves posmiem. Augošais mēness simbolizē Jaunavu un simbolizē šķīstību, jaunību, jaunu dzīvi, sākumu, atjaunošanos, uztraukumu, maģiju un izaugsmi. Pilnais mēness simbolizē Māti un simbolizē potenciāla piepildījumu, auglību, briedumu, spēku, līdzjūtību, dāsnumu, rūpes, audzināšanu, aizsardzību un spēku. Savukārt palma simbolizē Veceni un simbolizē atelpu, briedumu, gudrību, pieredzi, zināšanas, izpratni, pilnību, nāvi un atdzimšanu. Tiek uzskatīts, ka viss simbols simbolizē mūžīgo dzimšanas, dzīves un atdzimšanas ciklu.

Izmēri: 10 x 5 (cm).