20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Mudras modernai dzīvei
Svami Saradananda

25,45

Pievienot grozam


Šajā pievilcīgajā karšu un grāmatas komplektā jogas un meditācijas skolotājs Svami Saradananda izmanto savu ilggadējo pieredzi visos jogas aspektos, lai izskaidrotu mudru lietošanas pamatus, tehnikas un priekšrocības, kas palīdz uzlabot veselību, mazināt stresu un veidot iekšējo mieru.

Vienā 49 karšu pusē ir skaists zīmējums, bet otrā - skaidrs mudras attēls, kā arī tās galvenie ieguvumi un iedvesmojošs apgalvojums vai mantra. Kartītes ir septiņu krāsu, katra paredzēta citai rokas daļai un atbilstošajam elementam, un katrai no tām ir savs pozitīvs holistisks solījums veselībai. Septiņas kategorijas: Uguns mudras (īkšķis) iekšējam spēkam un pašcieņai; Gaisa mudras (rādītājpirksts) brīvībai un stresa mazināšanai; Ētera mudras (vidējais pirksts) iekšējam mieram, pašizpausmei un radošumam; ūdens mudras (īkšķis) - spējai virzīties uz priekšu; zemes mudras (mazais pirksts) - stabilitātes un piezemēšanās veicināšanai; prāta mudras (īkšķis) - koncentrēšanās un koncentrēšanās skaidrības uzlabošanai; un vispārējās veselības un labsajūtas mudras.

Pavadošajā bukletā sniegts aizraujošs ievads par mudru spēku, ieskats par to, kā patiešām vislabāk izmantot kāršu komplektu, un skaidrojumi par katru no 49 mudrām, kas attēlotas uz kartēm, ar atbilstošu fotoattēlu, praktiskiem padomu soli pa solim un nenovērtējamu informāciju par konkrētajām mudras priekšrocībām.

Komplektā ir 49 kārtis un instrukcijas (angļu valodā).
Iepakojuma izmēri: 17,2 x 12,4 x 4,4 cm.