20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kristāla bumba kabatas orākulārās kartes


14,04

Pievienot grozam


Jautājiet un saņemiet atbildi, izmantojot šo kabatas orākulu ar 13 kartēm, kurā ir skaisti, dabas iedvesmoti mākslas darbi un skaidras atbildes uz "jā" vai "nē" jautājumiem.

Lai gan taro un orākulu kārtis ļauj lasīt smalkas un sarežģītas atbildes, dažkārt viss, ko vēlaties vai kas jums ir nepieciešams, ir vienkāršas un skaidras atbildes uz jautājumiem, lai palīdzētu virzīt jūsu ceļu. "Crystal Ball Pocket Oracle" piedāvā tieši to. Šis 13 kāršu komplekts ir zīlēšanas rīks, kurā katra karte satur mistisku attēlu un skaidras atbildes uz jūsu jautājumiem. Komplektu ir viegli lietot: vienkārši uzdodiet jautājumu, viegli samaisiet komplektu, paturot prātā jautājumu, un, kad jūtat, ka esat samaisījis pietiekami, izvelciet vienu kārti, lai atklātu atbildi.

Mākslinieces un radītājas Atēnas Noctua skaistajā, izteiksmīgajā zīmējumā ir attēloti dzīvnieki, augi, mēness fāzes un citi dabas iedvesmoti attēli, kas papildina kāršu atbildes. Šī burvīgā kāršu kolekcija ir pietiekami maza, lai to varētu ievietot rokassomiņā vai kabatā, un tā var ceļot ar jums, lai kurp jūs dotos, un sniegs atbildes uz visiem lielajiem un mazajiem dzīves jautājumiem.

  • Komplektā ietilpst: 13 kārtis, ceļvedis.
  • Iepakojuma izmēri: 7,5 x 10 x 1,7 cm (2,95'' x 3,94'' x 0,67").
  • Kāršu komplekta svars: 57 g.
  • 100% oriģināls Hay House produkts.


*Uzzinājums: produkta krāsa var nedaudz atšķirties fotoattēlu apgaismojuma avotu vai monitora iestatījumu dēļ*.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.