20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kristāla gara sarunu dēlis


43,47

Pievienot grozam


"Kristāla gara sarunu dēlis" ir spēcīga svētās kristāla enerģijas mandala, ko var izmantot, lai caur dažādiem simboliem, kas apvienoti ar personīgu nodomu, uztvertu kristāla gara vēstījumus un sniegtu atbildes uz dzīves jautājumiem.

- Skaisti iesaiņotajā komplektā ietilpst unikāla tāfele, ko rotā mistisks mandalas dizains, caurspīdīgs akrila "maģisko ziņojumu indikators" un 40 lappušu ilustrēta rokasgrāmata.

- Papildus spēka vārdiem, mēness fāzēm, astoņiem virzieniem, skaitļiem 0-9 un alfabēta burtiem tāfelītē ir 15 pamatkristāli, kas kopā veido jēgpilnas, dziļas un intriģējošas atbildes uz dzīves jautājumiem.

- Kristāla gara sarunu tāfele ir "garīgās enerģijas rīks", kas paredzēts, lai palīdzētu jums iet pa veiksmes ceļu mīlestībā, karjerā, labklājībā un personīgajā izaugsmē, kas var arī uzlabot jūsu zīlēšanas spējas un parādīt, kā jūs varat sazināties ar saviem garīgajiem gidiem.

- Šīs īpaši izstrādātās mandalas spēku rada enerģiju savienība, kas veidojas starp dziedinošajiem akmeņiem, svētajiem simboliem un nodomu.

- Dizains sastāv no pieciem dažādiem koncentriskiem "apļiem": kristāla apļa, mēness apļa, burtu apļa, vārdu apļa un skaitļu apļa, kas papildina astoņus kardinālos punktus.

Iekļaujot to personīgajā garīgajā praksē, tāfele veicina radošumu un intuīciju, kļūstot par spēcīgu pašpārveides līdzekli.

  • Izmēri: 40 x 40 cm (16 "x16"').
  • Kastes svars: 652 g.
  • 100% oriģināls produkts.





Saistītās preces tiek iegādātas arī kopā