20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Karma Eņģeļu orākuls
Markus Catz, Tali Goodwin

19,03

Pievienot grozam


Karmas eņģeļu orākuls ir iedvesmojošs komplekts, kas piedāvā maigas norādes un siltu gudrību. Šajā zelta krāsā izdotajā izdevumā ir zelta folijas definīcija, kas, lasot kārtis, piešķir nepārspējamu spožumu.

Orākulas kārtis izmanto, lai rastu atbildes uz dažādiem jautājumiem, raugoties nākotnē. Atšķirībā no Taro kārtīm, orākulu kārtis nav iedalītas mostos (kausos, nūjās, zobenos, monētās). Lielākajā daļā orakuļu kāršu nav nekādu dalījumu. Katrai kārtai ir savs nosaukums un attēls, kas dod lielu interpretācijas un intuīcijas brīvību.

Tomēr to izmantošana ir ļoti līdzīga Taro. Jūs izlemjat mīklas veidu: ja tiek izlozēta viena karte, tā var atbildēt uz jautājumiem "jā/nē"; trīs kārtis krusta formā utt. var atbildēt uz sarežģītākiem jautājumiem, aprakstot situāciju hronoloģiski.

Orākulas kārtis ir arī pozitīvākas nekā Taro. Lai gan dažas no tām pirmajā acu uzmetienā var šķist negatīvas, tomēr, aplūkojot tās tuvāk, tās šo negatīvismu iezīmē oriģinālā un pozitīvā gaismā. Tieši šo iemeslu dēļ darbs ar Orākulas kārtīm ir ārkārtīgi interesants un atraisošs.

Komplektā iekļauts skaidrojošs buklets.