20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Ribota aproce no apatīta
6 mm

19,00

Pievienot grozam


Zilais apatīta akmens ir spēcīgs instruments. Tas aktivizē trešās acs un sakņu čakras, lai saglabātu ne tikai motivāciju, bet arī koncentrēšanos. Bieži vien mūsu apņēmība mazinās, jo mums trūkst izšķirtspējas. Bez skaidras virziena izjūtas mums ātri pietrūkst enerģijas un mēs nejūtamies tik progresīvi kā agrāk. Tomēr, piepildot trešās acs čakru ar zilā apatīta enerģiju, mēs varam koncentrēties un atcerēties, kur mums jāiet.

Izmantojiet šo atdzīvinošo akmeni, lai uzlabotu arī savu dzīvi. Nostiprinot savu enerģiju, tu pārvarēsi vilšanos, kas tevi kavējusi personīgajā progresā, un jutīsies iedrošināts uzņemties jaunus izaicinājumus. Palīdzot pārveidot negatīvu domāšanu par pozitīvu, apatīts iedvesmos jūs radīt sev labāku dzīvi.

Dažreiz dzīvē mums ir jāatgriežas atpakaļ, lai virzītos uz priekšu. Apatīta enerģija palīdz mums atpazīt pagātnes kļūdas, lai mēs varētu no tām izvairīties un radīt sev gaišāku nākotni. Tā vietā, lai apgrūtinātu garu ar vainas apziņu, apatīts mudina mūs saskatīt potenciālu, kas mums piemīt, un izaugsmes iespējas, kas mums ir pieejamas katru dienu.

Sajūta, ka jūs piesaista apatīta enerģija, var nozīmēt, ka jums ir situācijas, kuras esat vēlējies uzlabot vai mainīt, bet esat aizvien atliekot. Vai esat atliekējuši ceļošanu vai karjeras meklējumus, kas jūs aizrauj? Ja esi gatavs sākt, apatīts sniegs tev enerģētisko stimulu, kas nepieciešams, lai apmierinātu savu garīgo izsalkumu un iegūtu no dzīves vairāk!

  • Lodītes diametrs: 0,6 (cm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 16 (cm).