20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Rožu kvarca masāžas aparāts
Augsta kvalitāte

16,90

Pievienot grozam


Senajā Ķīnā sejas masāžas aparātus skaistumkopšanas rituālos izmantoja jau kopš 7. gadsimta. Tiek uzskatīts, ka tie palīdz mazināt pietūkumu, regulē limfātisko sistēmu, uzlabo asinsriti un vienlaikus savienojas ar rozā kvarca mīlestības enerģiju.

Rozā kvarca sejas veltnis ļauj iekļaut šī sirds čakras kristāla īpašās dziedinošās īpašības savā labsajūtas rutīnā. Rozā kvarcu bieži izmanto tā ādas kopšanas priekšrocību dēļ, kas palīdz iegūt maigu un rožainu sejas krāsu. Rozā kvarcs atdzīvina un atjauno ādu, pastiprinot beznosacījumu mīlestības sajūtu, kas izceļ jūsu iekšējo mirdzumu.

Rozā kvarcs tiek uzskatīts par skaistuma un maiguma simbolu, tāpēc tas lieliski iederas sejas masāžas aparātā. Tiek uzskatīts, ka Kleopatra mazgājusies ar ūdeni, kas saturēja rozā kvarca gabaliņus, lai izmantotu šī kristāla skaistuma un novecošanos mazinošās īpašības. Pateicoties tā nomierinošajai vibrācijai, rozā kvarcs ir spēcīgs līdzeklis, kas palīdz mazināt sasprindzinājumu, kurš bieži vien var sakrāties mūsu sejas muskuļos, liekot mums izskatīties vecākiem.

Parādiet sev mīlestību, iekļaujot rožainā kvarca rullīti savā skaistumkopšanas rutīnā.

Lietošanas pamācība: Mazāku porciju izmantojiet masāžai ap acīm, bet lielāku porciju - pārējai sejas un ķermeņa masāžai. Šo masāžas aparātu var izmantot, lai labāk iemasētu sejas krēmu, uzlabotu asinsriti un palīdzētu cīnīties ar sīkām grumbiņām.

Ja no rītiem ciešat no pietūkušām uzacīm, atstājiet masāžas aparātu ledusskapī uz nakti un no rīta ar auksto masāžas aparātu maigi noglaudiet ādu zem acīm. Tas ir efektīvs arī sinusīta sāpju mazināšanai.

Zodiaka zīme: Vērsis, Svari, Skorpions

Čakra: sirds

Garums: 14 cm.