20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
Selenīta masāžas nūjiņa ar čakru simboliem
15 (cm)

7,90

Pievienot grozam


Vai jūsu personīgajā dzīvē varētu būt vairāk prieka? Tāpēc selenīts vienmēr ir mūsu iecienītāko kristālu saraksta augšgalā. Selenīta kristāliem piemīt maiga, bet ļoti aktīva enerģija. Selenīta gaismas vibrācijas uzlādēs jūsu garu, jūsu apkārtni un pat apkārtējos kristālus. Šis selenīta variants ir ērta izmēra, lai to varētu nēsāt rokassomiņā vai kabatā un lai jūs varētu nest šī kristāla enerģiju sev līdzi, lai kurp jūs dotos.

Selenīta enerģija var attīrīt, attīrīt un saskaņot jūs ar jūsu augstāko potenciālu, paaugstinot jūsu auru un vibrāciju, lai saskaņotu jūs ar augstāku enerģiju. Tas tiek panākts, attīrot enerģētiskos blokus un saskaņojot čakras. Pēc tam, kad selenīts būs iedarbojies, jūs sajutīsiet starojošu gaismas enerģiju, kas vienmērīgi plūst pa visu ķermeni. Tas padara selenītu par spēcīgu līdzekli, kas palīdz no jūsu enerģētiskā lauka izvadīt negatīvo.

Vēl viena selenīta īpašība ir tā, ka tas palielina un pastiprina jebkura objekta, kas atrodas tā tuvumā, enerģiju, tāpēc tas ir ideāls kristāls, ko izmantot kopā ar citiem kristāliem.

Zizlis: 15 (cm).