20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Amazonīta rokas akmens "Extra"
Indija

25,00

Pievienot grozam


Amazonīts stimulē bērnības enerģiju tevī un palīdz tev atraisīt savu gaišo un priecīgo pusi. Ļaujiet amazonīta kristālam būt jūsu atgādinājumam vairāk spēlēties, izklaidēties un baudīt dzīvi. Neesiet tik nopietni! Iemācieties mazliet atslābināties.

Amazonīts ir īpaši noderīgs tiem, kuri mēdz noslēgties sevī. Amazonīts palīdz jums kļūt elastīgākiem un vieglākiem. Tā ūdenim līdzīgās īpašības mudina Tevi atslābināties un ļaut dzīvei plūst.

Darbs ar amazonīta kristālu atver un uzlādē sirds čakru. Tā zaļā nokrāsa piepilda jūsu sirdi ar mīlestību un gaismu, lai jūs varētu pacelties pāri negatīvajai enerģijai, kas cenšas jums traucēt. Ja bailes, kontrole vai stress motivē vairāk jūsu darbību, nekā vēlaties atzīt, varat izmantot amazonītu, lai iedvesmotu sevī tādas neierobežotas īpašības kā pārliecība, pārliecība un radošums. Apzinoties, kāda loma tavā dzīvē ir bailēm vai citām negatīvām emocijām, tu vari tās pārvarēt.

Amazonīts pastiprina cerību un optimismu, palīdzot atbrīvoties no toksiskām jūtām, kas glabājas tavā sirdī. Strādājot ar šo kristālu sabiedroto, atgādini sev par gaismu tuneļa galā. Šī cerību sajūta labi sader ar lielāku spēju atbrīvoties no kontroles. Kopā šīs enerģijas palīdz jums ļauties plūsmai un ļaut dzīvei plūst savā laikā un savā veidā.

Ja darbā vai attiecībās tev nepieciešams vairāk rotaļīguma, amazonīts ir īstais kristāls tieši tev. Amazonīts palīdz jums uztvert dzīvi mazāk nopietni, lai jūs varētu atrast laiku un vietu jautrībai stresa vai enerģētiski sarežģītās situācijās.

Svars: 129 (g).
Izmēri: 7,5 x 5 (cm).