20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kianīta kristāls
AA kvalitāte

89,00

Pievienot grozam


Kianīts ir emocionāls akmens, un tas nevairās no ziedošanas Visumam. Šo augstas vibrācijas akmeni ar maigi ziliem toņiem apvij viegla un liriska enerģija. Senie grieķi kādreiz kianītu apveltīja ar citu nosaukumu: Disthene, kas tulkojumā nozīmē "divi spēki", tā godinot šajā elegantajā akmenī sastopamo reto elastību. Kianīta spēks slēpjas tajā, ka tas neuzsūc toksisku enerģiju un tā daba paliek tīra un bagāta.

Cianīts ir ne tikai divkārša spēka akmens, bet arī tiltu būvētājs, kas spēj savienot pasauli, kādu mēs to pazīstam, ar garīgajiem visumiem, kuri pastāv ārpus mūsu ikdienas telpas. Pateicoties tā spēcīgajai emocionālajai pievilcībai, kianīts var arī izkopt iedzimtas gaišredzības spējas, kas nozīmē, ka komunikācija un savienošanās caur ķermeni un prātu kļūst svētīgāka.

Ja jūs jūtaties pazuduši pasaulē un atdalījušies no sava iepriekšējā "es", kianīta enerģija var atjaunot šo saikni. Dažkārt, kad jūtamies kā apmaldījušies un pazaudējuši sevi, ir noderīgi sajust radniecību ar pagātni, lai varētu virzīties uz skaidru nākotni. Kianīts arī maigi izlīdzina čakras un atjauno līdzsvaru.

Izmēri: 12,5 x 6,5 x 4,5 cm.
Svars: 544 (g).