20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Dūmainais kvarcs
Maģiskie kristāli

39,00

Pievienot grozam


Dūmainais kvarcs ir spēcīgs kristāls, kas tiek cienīts par tā spēju iezemēt enerģiju, novērst negatīvo un veicināt transformāciju. Ar saviem dziļiem, zemes toņiem dūmakainais kvarcs savieno jūs ar stabilizējošiem Zemes spēkiem, padarot to par būtisku akmeni aizsardzībai un emocionālai dziedināšanai.

Dūmainā kvarca enerģētiskās īpašības:
  • Dūmainais kvarcs meistarīgi noenkuro jūsu enerģiju. Tas palīdz jums palikt iesakņotam, mierīgam un centrētam, īpaši stresa vai apjukuma brīžos.
  • Negatīvās enerģijas attīrīšana: šis akmens ir slavens ar savu spēju absorbēt un pārveidot negatīvo enerģiju, attīrīt emocionālos blokus un veicināt līdzsvaru un mieru.
  • Veicina transformāciju: dūmakainais kvarcs palīdz atbrīvoties no tā, kas jums vairs nekalpo, tādējādi veicinot personīgo izaugsmi un transformāciju. Tas ir īpaši noderīgs, lai atbrīvotos no veciem modeļiem un veicinātu jaunu sākumu.

Kā lietot dūmakaino kvarcu:
  • Dūmainā kvarca turēšana meditācijas laikā uzlabo piezemēšanos un palīdz atbrīvoties no negatīvām emocijām vai ierobežojošiem uzskatiem.
  • Mājas aizsardzība: Novietojiet dūmakainā kvarca gabaliņu pie mājas ieejas vai vietās, kur nepieciešama aizsardzība no nevēlamām enerģijām.
  • Ikdienas valkāšanai: Turiet dūmu kvarca gabaliņu pie sevis visu dienu, tas darbojas kā enerģētiskais vairogs, lai pasargātu jūs no emocionāla vai vides stresa.
Uzturēšana un tīrīšana:
Lai uzturētu dūmu kvarca enerģētisko dzīvību, regulāri attīriet to ar salvijas dūmiem, palo santo dūmiem vai novietojiet to saules gaismā. Tā piezemējošo raksturu pastiprina uz zemi vērsti attīrīšanas rituāli, piemēram, aprokot to zemē uz nakti.

Dūmainais kvarcs ir vislabākais akmens tiem, kas meklē zemējumu, aizsardzību un dziļu personīgo transformāciju, un tas ir nepieciešams gan emocionālai, gan enerģētiskai stabilitātei.

Svars: 265 (g).