20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Akvamarīna plāksne
Maģiskie kristāli

12,00

Pievienot grozam


Akvamarīns jau izsenis tiek asociēts ar mieru, skaidrību un iekšējo spēku. Šis kristāls ir pazīstams kā "drosmes akmens", un tam piemīt unikāla enerģija, kas nomierina prātu un garu, palīdzot jums būt pārliecinātiem un drosmīgi stāties pretī dzīves izaicinājumiem.

Akvamarīna unikālās enerģētiskās īpašības:
  • Akvamarīns, līdzīgi kā ūdens, kas izskalo krastu, attīra no emocionāliem traucēkļiem, lai jūs varētu domāt un just skaidrāk. Tas palīdz kliedēt stresu un trauksmi, veicinot miera un klusuma sajūtu emocionālu satraukumu brīžos.
  • Stiprina iekšējo spēku: akvamarīns ir cieši saistīts ar rīkles čakru, tāpēc jūs varat droši runāt savu patiesību. Tā maigā, bet stabilā enerģija mudina Jūs brīvi izpausties un saglabāt mieru un savaldību sarežģītās situācijās.
  • Garīgā atjaunošanās: akvamarīns, kas saistīts ar ūdens elementu, bieži tiek izmantots garīgajās praksēs, lai palīdzētu attīrīt auru un veicinātu emocionālo un enerģētisko līdzsvaru. Tas palīdz radīt telpu personīgajai attīstībai un iekšējai atjaunošanai, lai jūs varētu peldēt ar dzīves straumēm, nevis pret tām.

Kā izmantot akvamarīna enerģiju:
  • Akvamarīna nēsāšana: nēsājot akvamarīnu pie ādas kā kaklarotu, aproci vai gredzenu, jūs varat izmantot tā nomierinošo enerģiju visas dienas garumā, veicinot skaidru komunikāciju un emocionālo līdzsvaru.
  • Meditācijas līdzeklis: meditācijas laikā turiet vai novietojiet akvamarīnu pie sirds vai rīkles čakras, lai nomierinātu prātu, atvērtu enerģijas plūsmu un stiprinātu saikni ar iekšējo mieru.
  • Ceļojumu sabiedrotais: tradicionāli jūrnieki nēsāja līdzi akvamarīnu, lai pasargātu sevi, ceļojot pa ūdeni. Turiet to līdzi savos ceļojumos - gan jūrā, gan dzīves pārmaiņu laikā -, lai nodrošinātu drošu ceļu un dvēseles mieru.
Kopšana un tīrīšana:
Lai saglabātu akvamarīnu dzīvu, notīriet to ar tīru ūdeni, salviju vai palo santo. Uzlādēšana mēness gaismā palīdz atjaunot tā nomierinošo un attīrošo enerģiju.

Akvamarīns ir ideāli piemērots tiem, kas meklē mieru nemierīgos laikos, veicinot skaidru komunikāciju un kultivējot mierīgu drosmi, kas nepieciešama, lai ar žēlastību un gudrību stātos pretī dzīves neskaidrībām. Tā nomierinošā enerģija ir kā vēss vējš siltā dienā, kas maigi virza jūs uz emocionālo līdzsvaru un garīgo atjaunošanos.

Izmēri: 4 x 4,5 x 1,5 (cm).