20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Krizoprāza sfēra
Maģiskie kristāli

29,00

Pievienot grozam


Krizoprāze ir skaists ābolu zaļš dārgakmens, kas pazīstams ar savām nomierinošajām un dziedinošajām īpašībām. Savā sfēriskā formā tas kļūst par spēcīgu enerģijas līdzsvarošanas līdzekli, simbolizējot veselumu un harmoniju. Sfēriskā forma ļauj enerģijai vienmērīgi izplatīties visos virzienos, tāpēc šis akmens ir ideāli piemērots meditācijas vai dziedināšanas telpām.

Krizoprāzu bieži saista ar sirds čakru, veicinot emocionālo dziedināšanu, līdzcietību un piedošanu. Tiek uzskatīts, ka tas palīdz atbrīvoties no pagātnes traumām un veicina atvērtību jaunām attiecībām un iespējām. Šis akmens veicina arī prieka sajūtu, optimismu un personīgo izaugsmi, maigi virzot jūs uz pozitīvāku skatījumu uz dzīvi.

Neatkarīgi no tā, vai novietojat to mājās, birojā vai izmantojat meditācijai, krizoprāza sfēra var vairot mīlestības, miera un emocionālās labsajūtas sajūtas, radot miera auru visur, kur tā atrodas. Pieņemiet maigo, bet spēcīgo krizoprāza enerģiju un ļaujiet tai ienest jūsu dzīvē līdzsvaru, dziedināšanu un atjaunošanās sajūtu.

  • Diametrs: 4,5 (cm).
  • Svars: 120 (g).