20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Agāta kristāls
Maģiskie kristāli

39,00

Pievienot grozam


Agāts ir brīnišķīgi joslains kristāls, kas ir pazīstams ar savu enerģiju, kas piezemē un stabilizē. Katrs ahāta akmens ir unikāls krāsu un rakstu dažādības dēļ, taču visas šķirnes ir slavenas ar savām aizsargājošajām un dziednieciskajām īpašībām. Agātu gadsimtiem ilgi izmanto kā līdzsvara akmeni, kas nodrošina emocionālu, fizisku un intelektuālu stabilitāti tiem, kuri to tur tuvu.

Viens no galvenajiem ahāta izmantošanas veidiem ir iekšējā spēka un miera veicināšana. Tas palīdz koncentrēt enerģiju un radīt prāta, ķermeņa un gara harmoniju, padarot to par ideālu kristālu tiem, kuri piedzīvo stresu vai nedrošību. Meditēšana ar ahātu var palīdzēt nomierināt prātu, uzlabot koncentrēšanos un koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgi.

Agāts ir arī spēcīgs aizsargakmens, kas atvaira negatīvās enerģijas un rada mierīgu vidi. To bieži izmanto mājas dekorā vai nēsā kā personīgo talismanu, lai veicinātu drošības un labklājības sajūtu. Turklāt ahāts var veicināt radošumu, vairot pašapziņu un palīdzēt pieņemt svarīgus lēmumus ar skaidrību un mieru.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties sevi piezemēt, rast līdzsvaru savā dzīvē vai pasargāt savu enerģiju no ārējām ietekmēm, ahāts ir universāls kristāls, kas jūsu ikdienā ienes gan spēku, gan mieru.

  • Svars: 635 (g).
  • Izmēri: 12 x 9 x 4 (cm).