20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Aventurīna koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Dārgakmeņu kokiem ir simboliska nozīme, tie savieno zemi un debesis, izaugsmi un atjaunošanos.

Šis dārgakmens, kas pazīstams ar savām skaistajām zaļajām nokrāsām un mirdzošo izskatu, ir saistīts ar daudzām pozitīvām īpašībām, tāpēc tas ir populārs kristālu entuziastu vidū.

Simbolisms un pielietojums

Labklājība un pārpilnība:
Zaļo aventurīnu mēdz dēvēt par "iespēju akmeni". Tas piesaista labklājību un veiksmi, padarot to par spēcīgu izaugsmes un pārpilnības simbolu. Novietojot šo koku mājās vai darbavietā, jūs varat aicināt finansiālas iespējas un veiksmi.

Emocionālā dziedināšana:
Zaļā adventurīna nomierinošā enerģija veicina emocionālo līdzsvaru un stabilitāti. To bieži izmanto dziedināšanas praksēs, lai palīdzētu mazināt trauksmi, stresu un negatīvas emocijas. Koks atgādina, cik svarīgi ir saglabāt pozitīvu domāšanu un veicināt emocionālo labklājību.

Radošuma veicināšana:
Tiek uzskatīts, ka zaļais aventurīns veicina radošumu un iedvesmu. Koku var izmantot kā fokusu radošo darbu laikā, veicinot inovatīvu domāšanu un jaunas idejas. Tas ir īpaši noderīgs māksliniekiem, rakstniekiem un ikvienam, kas vēlas īstenot savu radošo potenciālu.

Feng šui pielietojums:
Aventurīna zaļie koki saskaņā ar feng šui veicina pozitīvas enerģijas (chi) plūsmu telpā. Ja koku novietosiet sava mājokļa bagātības stūrī (dienvidaustrumos), tas var piesaistīt finansiālu labklājību. To var novietot arī vietās, kas saistītas ar izaugsmi un jauniem sākumiem, lai veicinātu personīgo attīstību.

Meditācija un apzināšanās:
Zaļā aventurīna koka iekļaušana meditācijas praksē var uzlabot apzinātību un skaidrību.

K
oncentrējoties uz koka enerģiju, cilvēki var noenkuroties un savienoties ar dabu, veicinot miera un klusuma sajūtu.
Izmēri: 8 (cm)
.