20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Tīģera acs koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Ienesiet savā telpā spēku, aizsardzību un labklājību ar Tīģera acs dārgakmens koku. Šis dārgakmens koks ir Dzīvības koka simbols, kas simbolizē līdzsvaru starp zemi un debesīm, izaugsmi un atjaunošanos. Rotāts ar pulētām tīģera acs lapām, šis koks izstaro enerģiju, kas piezemē, un ir paredzēts, lai uzlabotu jūsu dzīves vai darba vides estētiskās un enerģētiskās īpašības.

Tīģera acs ir slavena ar savām spēcīgajām aizsargīpašībām. Tas palīdz veicināt drosmi, prāta skaidrību un pašpārliecinātību, padarot to par vērtīgu akmeni tiem, kuri meklē līdzsvaru un koncentrēšanos sarežģītās situācijās. Zeltaini brūnie toņi izstaro siltumu un vitalitāti, palīdzot kliedēt bailes, veicināt apņēmību un piesaistīt panākumus. Šis dārgakmens ir lielisks atgādinājums, lai, saskaroties ar dzīves pārmaiņām, saglabātu spēku un koncentrēšanos.

Koka pamatne ir izgatavota no tīģera acs akmeņiem, kas atlieti no polirezīna, kas pastiprina akmens zemējošās un aizsargājošās īpašības. Katrā kokā ir 21 akmens, kas izkārtoti pa trim akmeņiem katrā zarā uz septiņiem zariem, veidojot līdzsvarotu un harmonisku dizainu.

Trīs iemesli, kāpēc šo dārgo koku vajadzētu novietot savā dzīves telpā:

  • Koka zari ķer gaismu, aktivizējot tīģera acs dārgakmeņu aizsargājošo un stiprinošo enerģiju.
  • Tas pastiprina fengšui enerģiju, veicinot drosmi, stabilitāti un labklājību jūsu vidē.
  • Bagātīgie zeltaini brūnie toņi un elegantais dizains rada vizuāli pārsteidzošu un nomierinošu izskatu.

Tīģera acs dārgakmens koks ir lieliski piemērots birojiem, darba telpām vai kā centrālais elements mājās, jo tas palīdz koncentrēties, vairo pārliecību un nodrošina stabilitātes sajūtu jebkurā telpā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties piesaistīt veiksmi vai radīt mierīgu, bet spēcinošu atmosfēru, šis koks apvieno tīģera acs skaistumu un pārveidojošo spēku, padarot to par ideālu dāvanu vai mērķtiecīgu jūsu telpas papildinājumu.


Izmēri: 8 (cm).