20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Larvikit
Dabīgais akmens

2,90 €4,90

Pievienot grozam


Tā pārsteidzošā izskata dēļ larvikītu bieži jauc ar citiem mirdzošiem akmeņiem, piemēram, labradorītu un mēnessakmeni, taču šī kristāla unikālā enerģija ir unikāla tikai tam vienam. Larvikīta enerģija ir saistīta ar ķermeņa piezemēšanu, palīdzot stabilizēt emocijas, ja jūtat, ka tās ir pārāk negatīvas. Nodrošinot miera sajūtu un atbrīvojot no negatīvām emocijām, larvikīts atbrīvo jūsu prātu, lai pētītu jaunas idejas. Larvikīta radītā vienojošā saikne ar zemi rada garīgu līdzsvaru. Tas nodrošina pārliecības pamatu jaunu ideju, projektu un piedzīvojumu izpētei.

Šī garīgā harmonija un prāta skaidrība izpaužas kā lielāka pacietība. Tāpēc tiem, kuru trauksme vai stress izraisa emocionālus uzplūdus, meditēšana ar lavirkītu var nomierināt garastāvokli un radīt veselīgāku garastāvokli. Ar pacietīgu un pārdomātu komunikāciju kristāla prakse ar larvikītu var palīdzēt jums gūt ieskatu gudrībā, kas iepriekš jums bija nepieejama. Tas padara larvikītu par lielisku akmeni tiem, kam ir emocionāla pieeja lietām. Tā vietā, lai priekšlaicīgi pārtrauktu projektus vai attiecības, izmantojiet larvikītu, lai nomierinātu prātu un garu pārdomās. Šis akmens novirza prātu uz objektīviem skatupunktiem, lai tu saprastu situācijas ar lielāku līdzjūtību. Izvēlies larvikītu, lai tuvotos nomierinošajai un viedajai zemes enerģijai.

Čakras: saknes, trešā acs.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi, ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.

Akmeņu izmērs: ~ 2 - 3 (cm).





Vairāk produktu no "Larvikit"