20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Komplekts 'Garīgā atmoda'
AUM

17,90

Pievienot grozam


Mēs ar mīlestību esam izveidojuši šo komplektu, lai jūs to izmantotu kā līdzekli, kas palīdzēs jums izveidot saikni ar savu augstāko Es, paplašināt savu garīgo apziņu un atjaunot saikni ar sevi.

Palo Santo spāņu valodā nozīmē "svētais koks". Jau gadsimtiem ilgi tas tiek izmantots garīgām praksēm un enerģijas attīrīšanai. Izmantojiet Palo Santo nūjiņu, lai paaugstinātu savu vibrāciju, ielaistu gaismu, attīrītu no smagas un blīvas enerģijas un visa negatīvā no apkārtējās vides. Tad uzstādiet jaunus nodomus un ienest mīlestības pārpilnību savā telpā.

Selēnīts savam patronam sniedz mentālo skaidrību, ļaujot atbrīvoties no intelektuāliem un garīgiem ierobežojumiem. Tas rada klusu un mierīgu telpu, lai jūs varētu piekļūt visai labklājībai un aizsardzībai.

Salvijas dedzināšanas rituāla saknes meklējamas Amerikas pamatiedzīvotāju tradīcijās. Mūsdienās mēs dedzinām salviju, lai attīrītu telpu vai vidi no negatīvās enerģijas un radītu gudrību un skaidrību. Ļoti svarīgs šī rituāla aspekts ir inteliģence, tāpēc pirms salvijas aizdegšanas pajautājiet sev, ko vēlaties attīrīt un/vai dziedināt, vai atbrīvot savā telpā un sevī.

Melnais obsidiāns pasargā savu sargātāju no enerģētiskā "piesārņojuma", sākot ar svešiem ļauniem nodomiem un beidzot ar elektromagnētiskajām vibrācijām, ko izstaro tehnoloģiskās ierīces. Tas palīdz integrēt garīgo iedziļināšanos ikdienas radošajās aktivitātēs. Glabājiet melno obsidiānu visur, kur nepieciešams paveikt lietas bez traucējumiem, neatkarīgi no tā, vai tas ir darba vietā vai stresa pilnā mājas vidē. Nēsājiet to līdzi fizisku grūtību laikā, lai veicinātu vitalitāti un ātru dziedināšanu.

Komplektā ietilpst

- selenīts
- Palo Santo nūjiņa
- baltais salvija
- Melnais obsidiāns