20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Zaļā burvju svece 'Labklājība' (2 gab.)
24 (cm)

6,90

Pievienot grozam


Sveces jau izsenis tiek izmantotas pagānu un vikanu burvestībās un rituālos, jo tās spēj absorbēt enerģiju un sadegot atbrīvot to.

Sveču krāsa ir ļoti svarīga, jo katrai krāsai piemīt īpaša enerģija un vibrācija, kas palīdz koncentrēt burvestības enerģiju uz vēlamo rezultātu. Zaļās sveces ir saistītas ar Venēras planētu un ceturto čakru - sirdi. Tās parāda mums patiesās sirds vēlmes un vada mūs uz labklājības ceļa. Zaļā krāsa vienmēr ir bijusi saistīta ar naudu, labklājību un bagātību.

Zaļās sveces rituāls ir domāts tiem, kuri vēlas virzīt veiksmi savā vai tuvinieku dzīvē. Svecei ir spēcīgs apelsīnu, mandarīnu un lavandas aromāts, kas palīdz koncentrēties un veicina radošo domāšanu.

Šīs sveces ir izgatavotas ar ēteriskajām eļļām, lai uzlabotu rituālu un palīdzētu sasniegt vēlamo rezultātu:

Apelsīnu ēteriskā eļļa. Tas ir silts aromāts, kas pacilā un stimulē radošo domāšanu. Tā palīdz pozitīvi domāt par izaicinājumiem un savu laimi.

Mandarīnu ēteriskā eļļa. Lieto, lai uzlabotu koncentrēšanos un koncentrēšanos, lai jūs varētu īstenot savus labklājības plānus. Tās spilgtais citrusaugļu aromāts ir populārs garīgajās praksēs, jo tas sniedz pārliecības un drošības sajūtu.

Lavandas ēteriskā eļļa. Izmanto visu septiņu galveno čakru līdzsvarošanai, lai panāktu maksimālu efektu. Šīs eļļas dedzināšana palīdz atbrīvoties no negatīvās enerģijas, kas jūs kavē.

Aizdegiet šo labklājības burvju sveci kā daļu no pārpilnības un labklājības rituāla.

  • 100% palmu vasks, bez smaržas.*
  • Degšanas laiks: 8-9 stundas.
  • Kokvilnas dakts, stabila liesma, bez dūmiem.
  • 24 cm gara
  • Komplektā ietilpst 2 gab.

Ienesiet burvību savā ikdienā!