20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Sarkanā burvju svece 'Mīlestība' (2 gab.)
Maģiskie rituāli

6,90

Pievienot grozam


Sveces jau izsenis tiek izmantotas pagānu un vikanu burvestībās un rituālos, jo tās spēj absorbēt enerģiju un sadegot atbrīvot to. Sveču krāsa ir ļoti svarīga, jo katrai krāsai piemīt īpaša enerģija un vibrācija, kas palīdz koncentrēt burvestības enerģiju uz vēlamo rezultātu.

Sarkanās sveces, kurām valda planēta Marss, ir lielisks maģisks līdzeklis, lai piesaistītu jūsu dzīvē jaunu mīlas stāstu, seksualitāti un gribasspēku.

Lai veiktu vienkāršu mīlas burvestību, aizdedziet mīlestības burvestības sveci, uzrakstiet savu vēlējumu uz papīra lapas un ļaujiet papīram degt liesmā karstumizturīgā traukā. Atkārtojiet burvestību: "Kamēr šī svece deg, ar trīs spēku spēku spēku palīdzību pie manis atnāks patiesa mīlestība." Sadedzini sveci līdz galam, bet, ja tev nav laika, nodzēsini sveci un vairs to neaizdedzini.

Piektdiena pieder Venērai. Šī nedēļas diena ir veltīta tādām maģiskām tēmām kā mīlestība, auglība un romantika.

Šīs sveces ir izgatavotas ar ēteriskajām eļļām, kas uzlabos jūsu rituālu un palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu:

  • Kanēļa ēteriskā eļļa diezgan efektīvi paspilgtinās jūsu mīlas dzīvi.
  • Muskatriekstu ēterisko eļļu izmanto maģiskajos rituālos, lai uzlabotu jūsu koncentrēšanās spējas. Muskatrieksts palīdz savienoties ar augstākajām sfērām, padarot sapņus intensīvākus un krāsainākus.
  • Krustnagliņu ēteriskā eļļa - bieži tiek izmantota iekāres un aizsardzības burvestībās. Krustnagliņas mudina virzīties uz priekšu, īstenot savus sapņus un būt pēc iespējas garīgākiem.

  • Degšanas laiks: 8-9 stundas.
  • Kokvilnas dakts, stabila liesma, bez dūmiem.
  • 24 cm garš
  • Komplektā ietilpst 2 gab.

Ienesiet burvību savā ikdienā!