20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kakla piekariņš ar pērlēm - Rombs (4 cm)
4 (cm)

12,90

Pievienot grozam


Houlits ir maigs, nomierinošs akmens, kas izstaro līdzjūtību un jūtīgumu. Tas ir dziedinošs kristāls gan pēc nosaukuma, gan pēc būtības. Pirmo reizi to 1868. gadā atklāja Henrijs Hovs. Hovs bija kanādiešu ķīmiķis un mineralogs, un viņš nosauca howlitu par silikoboronkalcītu. Akmens ieguva poētiskāku nosaukumu, kad ģeologs Džeimss Dvaits Dana (vēl viens mineralogs) pēc kāda laika to pārdēvēja.

Howalīts ir pacietības un perspektīvas akmens tiem, kuri jūt nepieciešamību palēnināt tempu, absorbēt un attīrīt nepārtraukto prāta čatāšanas plūsmu, tas ir kristāls, kas vedīs jūs uz apzinātāku dzīvesveidu.

Ja jums bieži šķiet, ka jūsu prāts ir pastāvīgi piepildīts ar troksni, hulīts ir šeit, lai nodrošinātu miera un kontemplatīva klusuma sajūtu. Houlita atrašanās jums līdzās var mudināt šos vētrainos viļņus nomierināties un pārvērsties maigā plūdumā. Zilais hūlits ir īpaši lielisks līdzeklis, lai nomierinātu hiperaktīvu prātu un nomierinātu emocionālās izpausmes.

Tas ir akmens, kas liek mums brīdi apdomāt visus aspektus, pirms reaģēt, jo tas bieži vien var palīdzēt sasniegt labākus rezultātus. Šis akmens ārkārtīgi labi absorbē stresu un spriedzi, tāpēc tas ir lielisks instruments, kas var būt pa rokai sasprindzinājuma brīžos. Tas aicina mūs paraudzīties uz pasauli ar mīlestību un sapratni un komunicēt tā, lai nepieliktu eļļu izmirstošai liesmai.

Izmēri: 4 x 4 (cm).