20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
6 dabīgā kristāla piekariņu komplekts sirds formā
Maģiskie piederumi

14,90 €18,90

Pievienot grozam


Tīģera acs - zelta amulets, kas spēlē ar tumsas un gaismas motīviem, - vienmēr ir bijis interesants akmens, kas atbilst savam nosaukumam. Tāpat kā dzīvnieks, kura vārdā tas nosaukts, arī Tīģera acs ir balstīta uz dziļu iekšējo spēku, skaidru domāšanu, praktiskumu un apbrīnojamu grāciju. Tiem, kuri jūt, ka viņiem nepieciešams stingrs pamats zem kājām, drosme sirdī un stabils noskaņojums, šis akmens var būt lieliska izvēle.

Tīģera aci kādreiz nēsāja kā aizsardzību pret lāstiem. Tomēr mēs zinām, ka dažkārt pašiznīcināšanās lāsts nāk no iekšienes, un tieši šeit Tīģera acs patiesi spīd. Tīģera acs pārņem negatīvos domu modeļus un attīra tos, tā vietā cenšoties piepildīt jūsu sirdi ar spožumu, prieku un lielu pašcieņu.

Redziet pasauli caur rožainiem stikliem ar rožainā kvarca kristālu beznosacījumu mīlestību. Šis kristāls darbojas kā maigs atgādinājums, ka vispirms jāmīl un jāciena sevi. Darbs ar rožaino kvarcu atver sirdi visa veida mīlestībai: mīlestībai pret sevi, ģimeni, draugiem, savu otro pusīti un daudz kam citam.

Ametists ir tonizējošs līdzeklis ķermenim, prātam un dvēselei. Tas ir viens no labākajiem akmeņiem, kas palīdz nomierināt prātu, rast emocionālo līdzsvaru un sniedz organismam tik ļoti vajadzīgo imūnsistēmas stiprinājumu. Ametists ir viens no labākajiem kristāliem trešajai acij un vainaga čakrai, tāpēc tas arī pacilā un var attīstīt intuīciju.

Ikdienas skaidrības devai izvēlieties kalnu kristāla piekariņu. Kalnu kristāls nodrošinās skaidrību un novērsīs no jūsu domām haosu vai jucekli. Nēsājot šo kristālu kā piekariņu, jūs pastāvīgi iegūsiet piekļuvi šai spēcīgajai enerģijai, kas ļaus jums iegūt skaidrību un koncentrēties jebkurā situācijā.

Ja vēlaties koncentrēties uz saviem sapņiem un vēlmēm, bet jūsu prāts ir pārāk pārblīvēts, izmantojiet fluorīta kristālu, lai savā dzīvē ienestu attīrošu harmoniju. Miers, ar ko jūs piepilda fluorīts, palīdzēs jums uztvert dzīvi līdzsvarotāk. Ja vēlaties radīt garīgās pārmaiņas, kas ļaus jums justies mierīgākam un gatavam atkal sapņot, fluorīts ir jūsu akmens.

Karneols , kas pazīstams kā kaislību akmens, palīdz aktivizēt jūsu dzīvības spēku un atraisīt radošumu. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams piešķirt spēku personīgajā, profesionālajā vai radošajā dzīvē, karneols sniegs dzīvības enerģiju, kas nepieciešama pozitīvu pārmaiņu veicināšanai. Izmantojiet to, kad jūsu pašcieņa vai pašpārliecinātība ir pārbaudīta.



Komplektā ietilpst:

  • Ametists
  • Karneols
  • Rozā kvarcs
  • Akmens kristāls
  • Fluorīts
  • Tīģera acs
  • Ķēde.