20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kakla piekariņš sarkans - rombs (3,2 cm)
3,2 (cm)

12,90

Pievienot grozam


Šis kristāls, kas atspoguļo planētas dzīves spilgtās un maģiskās krāsas, ir saistīts ar sakņu čakru - enerģijas centru, kas mūs noenkuro ar zemi un nodrošina stabilitāti pat vētrainā laikā. Sarkanā jaspīsa īpašības ir pazīstamas ar to, ka palīdz iedvesmot jūs darboties saskaņā ar savām kaislībām, tāpēc, ja esat pamanījuši, ka esat ieradis ieradumu sēdēt uz dīvāna, piemēram, skatīties TV maratonu, ir laiks izmantot šī stabila akmens maigās, bet spēcīgās dziedinošās īpašības. Sarkanā jaspīsa frekvences ir kā adrenalīna pieplūdums tavai dzīvības enerģijai. Tas iedarbojas, atmodinot un aktivizējot visas ķermeņa zonas, kas jūtas gausas vai neaktīvas.

Kad runa ir par spēka, drosmes un gudrības izpausmēm, sarkanā jaspīsa enerģija ir jūsu universālais akmens, kas rezonē ar zemi un tās šķietami bezgalīgajiem krāsu un toņu slāņiem. Līdzīgi skaisti apgleznotai ainavai, šie unikālie akmeņi ir atbalss plašajai un sarežģītajai ekosistēmai un planētas neatņemamajiem dzīvību nesošajiem elementiem.

Enerģizējot un attīrot centrālo enerģijas lauku, sarkanais jaspīts palīdz atvērt sakņu čakru visiem pārējiem ķermeņa enerģijas centriem.

Sakņu čakra.

Izmēri: 3,2 x 3,2 (cm).