20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Kakla rotājums "Mēness"
Taro rotaslietas

9,90

Pievienot grozam


Taro mākslas iedvesmots, mistisks zelta pusmēness kakla rotaslietu komplekts.

Kopš bērnības mēs visi esam skatījušies uz mēnesi. Neatkarīgi no tā, vai skatījāmies pa guļamistabas logu vai vasaras naktī gulējām uz zāles kopā ar draugu vai brāli vai māsu, mēness vienmēr ir fascinējis katru no mums. Tā spožais pilnmēness vai tā dažādie pusmēness pusmēneši iedvesmoja mūsu bērnišķīgo iztēli. Tieši šī brīnuma sajūta vienmēr ir bijusi pamatā mūsu mīlestībai pret debesu rotaslietām, piekariņiem ar mēnesi un pusmēness rotaslietām.

Papildus šim bērnības valdzinājumam mēness ir bijis svarīgs simbols visā vēsturē. Tā kā tas pārsniedz robežas, tas ir daļa no mūsu attiecīgās un kopīgās mitoloģijas. Mēs visi to redzam vienā un tajā pašā dienā neatkarīgi no dzīvesvietas. Neatkarīgi no tā, vai esam jūrā vai uz sauszemes, tas mums izgaismo nakts debesis.

Mēs uzskatām, ka tieši šī debess virziena un nemainīguma nozīme iedvesmo mūs visus un ļauj mums gūt spēku, ko sniedz mēness rotas.

Mēness vienmēr ir ticis uzskatīts par sievišķīgu spēku. Tas simbolizē pārmaiņas, radošumu un sieviešu spēku. Daži uzskata, ka Mēness veido mūsu emocijas, pateicoties tā daudzajām fāzēm. Mēness simbolizē mūsu sapņus, bailes un cerības.

Šī kaklarota ir izgatavota no nerūsējošā tērauda, kas nesatur niķeli, un tai ir 22 cm gara ķēdīte ar aizdari.