20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Haulīta un rozā kvarca rokassprādze
Maģiskie piederumi

18,00

Pievienot grozam


Howlita un rožu kvarca rokassprādze: Miera un mīlestības harmonija

Howalīta un rožu kvarca rokassprādze ir ideāla miera un sirds enerģijas kombinācija. Šie divi akmeņi harmoniski darbojas, lai nomierinātu prātu, nomierinātu emocijas un vairotu mīlestības un līdzjūtības sajūtas.

Haulītam piemīt nomierinošas īpašības, tāpēc tas ir miera un pacietības akmens. Tā maigi baltā virsma atspoguļo tā spēju nomierināt prātu un mazināt stresu. Haulīta nēsāšana ir kā personīga svētnīca, kas palīdz mazināt trauksmi, veicina mierīgu miegu un mudina uz apdomīgām pārdomām.

Savukārt rozā kvarcs ir beznosacījumu mīlestības akmens. Rozā kvarcs ar maigi rozā nokrāsām atver sirds čakru un veicina mīlestības, piedošanas un līdzjūtības sajūtas. Tas ir skaists atgādinājums, ka jākopj sevi un citus ar labestību un sapratni. Neatkarīgi no tā, vai dziedē emocionālas brūces vai vienkārši meklē vairāk mīlestības savā dzīvē, rozā kvarcs pastiprina šīs pozitīvās, uz sirdi vērstās vibrācijas.

Kopā haulīts un rožkristāls veido aproci, kas izstaro mieru un mīlestību. Tā ir ideāli piemērota ikvienam, kas vēlas savā dzīvē ienest vairāk miera, izārstēt emocionālo stresu vai pieņemt beznosacījumu mīlestības enerģiju. Šī aproce ir gan stilīgs aksesuārs, gan pastāvīgs atgādinājums, lai saglabātu mieru, koncentrēšanos un atvērtību visos savos centienos.

  • Pērļu diametrs: 8 (mm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 16 - 17 (cm).