20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Unakīta piekariņš - svārsts
-

5,00

Pievienot grozam


Sniedziet savai sirdij skaidrības sajūtu. Šis kristāls, kas nosaukts par godu Unakas kalniem Ziemeļkarolīnā, kur tas pirmo reizi tika atklāts, ir ideāli piemērots meditācijai, palīdzot jums pilnībā sajust tagadni un mudinot jūs atmest pagātni.

Atbrīvojot jūs no pagātnes kļūdām, tas stiprina jūsu enerģijas lauku, atbloķējot traucējošos spēkus. Lai gan īpaši ieteicams tiem, kas cenšas pārvarēt emocionālās sāpes, un grūtniecēm, kas cenšas veidot saikni ar savu bērnu, šis kristāls ir universāli noderīgs tiem, kas cenšas uzlabot savu pašreizējo garīgumu.

Atlaidiet negatīvismu un sāciet raudzīties uz priekšu, koncentrējoties uz to, ko jūs varat darīt, lai padarītu sevi labāku. Izmantojiet unakitu meditācijā, lai veicinātu savu progresu. Turiet unakitu plaukstā. Sēdiet mierīgi, koncentrējoties tikai uz elpu. Ieelpojiet pozitīvismu, izelpojiet negatīvismu un jebkuras toksiskas emocijas, kas saistītas ar pagātni. Kad jūsu prāts kļūst skaidrāks, nospiediet savu nodomu unakitu. Nodoms var būt konkrēts vai vienkārši: Es piedodu sev par savām kļūdām un radīšu gaišāku nākotni, pateicoties tam, ko esmu no tām iemācījies.

Zodiaka zīme: Skorpions, Ūdensvīrs, Ozis.

Čakra: sirds.

Piekariņa garums: ~ 3 (cm).