20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
Selenīta kulons
Maroka

9,00

Pievienot grozam


Selenīta piekariņš ir kas vairāk nekā tikai skaists aksesuārs - tas ir spēcīgs attīrošs un aizsargājošs līdzeklis. Selēnīts ir pazīstams ar savu caurspīdīgo mirdzumu un nezemes enerģiju, tāpēc bieži tiek uzskatīts par kristālu, kas nodrošina skaidrību un garīgo saikni. Tiek uzskatīts, ka selenīta piekariņš ap valkātāju rada aizsargsienu, palīdzot attīrīt negatīvo enerģiju un veicināt skaidrību un mieru.

Selenīts ir saistīts ar augstākām vibrācijām, un to bieži izmanto, lai uzlabotu garīgo apziņu un intuīciju. Daudzi cilvēki to nēsā, lai līdzsvarotu savu enerģiju un veicinātu miera sajūtu visas dienas garumā, tāpēc tas ir ideāli piemērots meditācijai vai apzinātības praksei.

Viegls un maigs, selenīta kulons jebkuram tērpam piešķir smalku eleganci un kalpo kā pastāvīgs atgādinājums par jūsu nodomu saglabāt pamatu, skaidru prātu un kontaktu ar savu Augstāko Es. Ideāli piemērots ikvienam, kurš meklē aksesuāru, kas ne tikai izskatās satriecoši, bet arī atbalsta emocionālo un enerģētisko labsajūtu.

Garums: ± 4 (cm)