20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Rubīna piekariņš ar koisītu (Aniolīts)
2 - 2,5 (cm)

7,90

Pievienot grozam


Rubīna un zoisīta piekariņš ir pārsteidzošs juvelierizstrādājums, kas izceļ divu satriecošu dārgakmeņu - rubīna un zoisīta - spilgtās krāsas un unikālos rakstus. Šī kombinācija ne tikai rada vizuāli satriecošu piekariņu, bet arī piešķir tam dažādas metafiziskas īpašības un nozīmes.

Simbolisms un izmantošana

Kaislība un enerģija:
Rubīns ir saistīts ar kaisli, vitalitāti un enerģiju. Rubīna un zoisīta kulona nēsāšana var iedegt entuziasmu un motivāciju, mudinot enerģiski un apņēmīgi tiekties uz saviem mērķiem.

Emocionālā dziedināšana:
Rubīna un zoisīta kombinācija veicina emocionālo dziedināšanu un līdzsvaru. Rubīns palīdz atbrīvoties no negatīvām emocijām, savukārt zoisīts veicina emocionālo stabilitāti un izaugsmi. Kopā tie atbalsta dziedināšanas procesu, padarot piekariņu par lielisku līdzekli ikvienam, kas vēlas būt emocionāli noturīgs.

Garīgā izaugsme:
Tiek uzskatīts, ka rubīns zoisītā veicina garīgo apziņu un saikni. Kulona nēsāšana var palīdzēt cilvēkiem atvērt sirdi garīgām atziņām, veicinot personīgo izaugsmi un izpratni. Tas mudina dzīvot saskaņā ar savu patieso mērķi un iekšējo "es".

Aizsardzība un spēks:
Šī dārgakmeņu kombinācija ir pazīstama arī ar savām aizsargīpašībām. Rubīns pasargā no negatīvām enerģijām, savukārt zoisīts stiprina spēku un izturību. Nēsājot piekariņu, cilvēki var justies pārliecināti un ar žēlastību pārvarēt izaicinājumus.

Radošums un iedvesma:
Rubīna enerģija apvienojumā ar zoisīta zemējošo raksturu var stimulēt radošumu un iedvesmot jaunām idejām. Šis kulons ir atgādinājums, lai izmantotu savu radošo potenciālu un brīvi to izpaustu.

Izcelsmes valsts: Indija.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi, kas ir daļa no to dabiskā skaistuma. Toņi atšķiras.