20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Nepālas gongs Chenrezig ar gravējumu -- 60cm; 9,5kg


0,00
Paredzamais piegādes datums:2024-11-13


Pievienot grozam



Krāšņi greznots Nepālas gongs ar dziļu, apgrieztu malu. Skaņa ir bagātīga, zema, "krāčaina" un ilgnoturīga. Pie malas tonis ir daudz vieglāks, padarot šo vizuāli ļoti pievilcīgo gongu par baudu spēlēšanai.
Gonga komplektā ir bezmaksas āmurs (vienības Nr. 16768).

Uz šī gonga ir iegravēts Tibetas budisma līdzjūtīgā Budas tēls Čenrezigs un viņa labi zināmā mantra "Om Mani Pad Me Hum".

Nepāliešu gongs
Nepālas gongs (ķīniešu: "tam-tam") ir tradicionāls perkusijas instruments, kura izcelsme ir Austrumāzijā. Šim iespaidīgajam gongam ir plakana sitamā virsma, un tas rada zemu pamattoni, kam seko skaņas uzplaiksnījums ar daudziem apertoniem. Šis majestātiskais, skanīgais skanējums padara Nepālas gongu iecienītu gan koncertzālēs, gan meditācijas telpās.

Materiāli
Gongu tradicionāli izgatavo no augstas kvalitātes bronzas sakausējuma, kas sastāv no vara un alvas. Šis materiāls ir prasmīgi kalts, lai radītu bagātīgu skaņu.

Spēlēšanas piederumi
Neskartu gongu parasti spēlē ar āmuru vai āmurīti, kas oderēts ar filcu vai ādu. Instrumenta izvēle ietekmē skaņas kvalitāti. Piemēram, mīkstāki āmuriņi rada dziļu un apslāpētu skaņu, savukārt cietāki āmuriņi rada skaidru un iespiestu skaņu. Nepālas gongs rada dažādas skaņas atkarībā no izmantotajiem sitamajiem instrumentiem:

Mīkstais āmurītis: Patel: rada dziļu, rezonējošu un noslēpumainu skaņu, kas lēnām paceļas un izplešas telpā.

Cietais āmurs:

Tas rada asu, skaidru un strauji augošu skaņu, kas šķērso telpu un ātri izzūd.

Gumijas āmurs:
Bītars: rada kompaktu, skaidru skaņu ar mazāku skaitu apertonējumu, kas ir ideāli piemērots specifiskiem mūzikas akcentiem.

Katrs no šiem spēles instrumentiem ļauj mūziķim pielāgot gonga emocionālo un akustisko iedarbību konkrētām uzstāšanās vai vides vajadzībām.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.