20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Palo Santo nūjiņas (3 gab.)
3 gab.

4,40

Pievienot grozam


Palo Santo tiek iegūts tikai no kokiem, kas nomirst un nokrīt dabiski. Pēc tam tos žāvē un presē 3-5 gadus, kā rezultātā izdalās eļļa un koksnes attīrošās un aromātiskās īpašības.

Palo Santo ir svēta koksne ar dziednieciskām īpašībām, kuras izcelsme ir Dienvidamerikas piekrastē. Spāņu valodā Palo Santo nozīmē "svētā koksne" vai "svēto koksne". Tas ir spēcīgs produkts, kas ir populārs ar savu debesu iedarbību, palīdzot uzturēt enerģētisko pamatu un skaidrību. Palo Santo aromāts ir vienkārši neticams, ļoti svaigs, ar piparmētru un citrusaugļu piegaršu, kas pierāda, ka tas ir viens no smaržīgākajiem kokiem. Tas sniedz neparastu svētību tiem, kas to lieto. Dedziniet Palo Santo, lai pacilātu, attīrītu un izmantotu kā dabisku vīraku.

Par telpas attīrīšanu ar dūmiem

Telpas attīrīšana ar dūmiem - rituāla svēto augu vai koka dedzināšana - tiek veikta, lai attīrītu telpu vai cilvēku no negatīvām enerģijām. Ja mājoklī valda nomākta vai skumja atmosfēra, ja ir izcēlies strīds un gaisā joprojām jūtamas dusmas, ja pēc viesa apmeklējuma saglabājas nepatīkamas enerģijas - ir īstais laiks dedzināt vīraku. Ir iespējams arī attīrīt sevi, lai izdzītu dusmas, slimības, skumjas vai saslimšanu.

Mūsu fiziskās acis nespēj uztvert toksīnus un enerģiju gaisā, bet mūsu fiziskais, emocionālais un dvēseles ķermenis tos sajūt. Sadedzinot malku vai vīraku, kā to darīja senči, mēs varam attīrīt savu telpu, ķermeni, auru un pat kristālus.

Kā veikt telpas attīrīšanas rituālu

Izmantojiet sveci, sērkociņu vai šķiltavu, lai aizdedzinātu šo koku. Ļaujiet tai degt aptuveni 30 sekundes līdz 1 minūti un pēc tam aizdegiet. Jūs varat izkliedēt dūmus savā darba telpā vai jebkurā vietā, kur vēlaties attīrīt savu enerģiju. Spēcīgais aromāts radīs miera un skaidrības sajūtu, kā arī citas pozitīvas emocijas.

Kad rituāls ir pabeigts, ievietojiet Palo Santo uguns un karstumizturīgā traukā. Koks nodzisīs pats.

Svarīgi: pirms šīs metodes izmantošanas pārliecinieties, ka telpa ir labi vēdināma un ka apkārt nav viegli uzliesmojošu priekšmetu. Ar uguni rīkojieties īpaši uzmanīgi.

Komplektā ietilpst 3 kociņi.