20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Burvīgās Lenormand orākulārās kartes
Caitlin Matthews, Virginia Lee

26,96

Pievienot grozam


"Lenormand ir viena no svarīgākajām mūsu laika zīlnieku kārtām. Šī modernā interpretācija to pilnībā aktualizē un pielāgo mūsdienu lasītājiem.

Tā ir 21. gadsimta klasiskā Lenormand kārts, kas tagad ir atkārtoti izdota jaunā dizainā ar skaistām, ar rokām apgleznotām kāršu ilustrācijām, kuras palīdzēs jums atrisināt problēmas, atklāt, kas sagaida nākotnē, un attīstīt intuīciju. Tradicionālais kāršu komplekts ir atjaunināts, lai padarītu to pēc iespējas pieejamāku mūsdienu lasītājiem, tostarp LGBT kopienai: piemēram, komplektā ir iekļauta papildu vīrieša un sievietes kārts, lai lasījumos parādītu viendzimuma attiecības. Viena papildu kārts - Zīlnieks - ļauj pašam Zīlniekam parādīties izkārtnē.

Lenormand kārtis, ko daudz izmanto romieši, ir nosauktas Marijas Annas Lenormandes vārdā - slavenās 18. un 19. gadsimta gaišreģes, kas strādāja kopā ar Napoleonu un Žozefīni Bonaparti. Aizrāvusies ar šo izteiksmīgo orākulu, Ketlīna Metjūza (Caitlín Matthews), kartomāne un Lenormand kāršu eksperte, pasūtīja vienkāršu, bet dziļu mākslas darbu, lai iemūžinātu autentisko senlaicīgo kāršu komplektu aromātu. Visas kāršu ilustrācijas ir gleznotas ar rokām (nevis veidotas kā digitālas montāžas), ļaujot katrai kartei izpaust savu raksturu. Pavadošā rokasgrāmata ir piemērota pilnīgiem iesācējiem, taču piedāvā arī jaunas perspektīvas jau esošajiem Lenormand lietotājiem. Sniegti detalizēti katras kārts apraksti, kā arī praktiski padomi, kā izmantot kārtis, meklējot padomu konkrētas problēmas risināšanai vai lai paskatītos tālāk par kartēm un atklātu savu patieso dzīves mērķi.

  • Komplektā ir 39 kārtis un lietošanas instrukcija (angļu valodā).
  • Iepakojuma izmēri: 17,4 x 12,4 x 4,4 cm.