20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Plexus spēļu kartes Difatta


14,30

Pievienot grozam


Kalabaša dizainu ir izstrādājis Antonijs Karvelli (Antony Carvelli). Antony iedvesmojās no After Effects spraudņa (Adobe programma video montāžai un īpašu efektu radīšanai) Plexus. Šī lietojumprogramma vienmēr ir bijusi viena no viņa iecienītākajām. Šī spraudņa apakšdaļā ir trīsstūri, kurus kombinējot savā starpā, var izveidot dažādas formas un ļoti specifiskus efektus. Viņš vēlējās šos pašus efektus atveidot savā klāja dizainā. Pēc vairāk nekā gadu ilga smaga darba un pastāvīgas pilnveidošanas Antony izvēlējās USPC, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti savam klājam.

"Mūsdienīgs un minimālisma dizains" Dizains ir šī klāja galvenā sastāvdaļa. Kartes ir pielāgotas mūsdienīgam un minimālisma dizainam. Kartes ir līdzīgas standarta kartēm, lai tās būtu uzreiz atpazīstamas, taču vienlaikus tās ir precīzi pielāgotas, lai atbilstu komplekta stilam kopumā.

"Ideāli piemērotas kardioloģijai? Pilnīgi noteikti! "Kāršu komplekts ir pilns ar uzmanību piesaistošām krāsām, un, pateicoties plānajām malām un fantastiskajām kāršu aizmugurēm, tas izskatās ideāli piemērots kardiologam. Gredzeni izskatīsies unikāli un iespaidīgi.

"Un nekas burvjiem? Vai viņš par tiem vispār ir domājis?" Kāršu komplekts ir paredzēts ikvienam - gan kāršu spēlētājiem, gan, protams, burvjiem. Pateicoties to augstajai kvalitātei, šīs kārtis ir lieliski piemērotas jebkura veida priekšnesumiem. Burvju meistariem ir arī divas papildu kārtis: viena ar dubulto aizmuguri un otra ar balto seju. Patiesi unikāls komplekts!

  • Komplektā ir 54 kārtis.
  • Kāršu izmērs 63,5 x 88,9 mm (2,5" x 3,5"). Svars: 99 g (aptuveni).
  • Galvenā krāsa: krāsaina.
  • Indekss: standarta.
  • Jaunas, apvilktas ar foliju.
  • 100% oriģināls, oriģināls USPCC izstrādājums.
  • Piemērots: pokers, spēles, triki.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.