20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Taro Spreads Gada iedvesmas kartes David & Charles


22,39

Pievienot grozam


52 kārtis un 16 lappušu bieza grāmatiņa, kas ļauj iesācējiem iepazīt savas taro kārtis un kārtis, vairot pārliecību un atrast sev tīkamāko lasīšanas veidu - un tas viss vienlaikus sniedz prieku un attīsta intuīciju.

Ar vienkāršiem izkārtojumiem ātrai un vieglai lasīšanai, kā arī sarežģītākiem padziļinātiem izkārtojumiem garākiem lasījumiem šis ir viegli lietojams komplekts tiem, kas nav iepazinušies ar taro, un iedvesmojošs veids, kā pieredzējušākiem tarologiem paplašināt un izpētīt jaunus kāršu izmantošanas veidus. Ja esat parasts tarologs, izmantojiet šīs kārtis kā izpētes rīku un lielisku ievadu parastiem tarologiem, kas meklē jautru veidu, kā eksperimentēt.

Kartes, kas pasniegtas vafeļu kārbiņā kopā ar 16 lappušu pievienoto bukletu, ir sadalītas četrās sezonās: Izaugsme; Ēna; Pārmaiņas; Rūpēties par tādām tēmām kā draudzība, pašapziņa, karjera un intuīcija. Visi Izaugsmes un Taro gadi 52 kāršu komplektā. Bukletā lasītāji atradīs vadlīnijas, kā izprast taro gada gadalaikus, lai palīdzētu viņiem izlemt, kā izmantot savu kārti katru nedēļu. Viņi var izvēlēties meklēt konkrētu kārti, lai izpētītu kādu domu, kas viņus uztrauc, vai arī atstāt izvēli likteņa rokās, izvelkot nejauši izvēlētu kārti un vērojot, kā tā izspēlēsies.

Ar 52 kārtīm, kas sniedz idejas izkārtojumiem, aptverot visas dzīves jomas, "Taro izkārtojumu gads" iepazīstina lasītājus ar taro kā apzinātības un radošuma līdzekli, ļaujot lasītājam kļūt mierīgākam ar apkārtējo pasauli un attīstīt uzticību saviem instinktiem. To var izmantot ar jebkuru taro komplektu, un katru nedēļu var izmēģināt jaunu.

  • Komplektā ir 52 kārtis un grāmatiņa.
  • Aptuvenais kāršu izmērs: 9,5 x 15 x 4 cm (3,37" x 2,25" x 1,6").
  • Aptuvenais komplekta svars: 358 g (0,8 lbs).
  • Augstas kvalitātes kārtis.
  • Jaunas, ražotas Ķīnā.
  • 100% oriģināls.


Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.