20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Raganas gads: mūsdienu burvju kartes David & Charles


22,39

Pievienot grozam


Gada garumā maģisks piedzīvojums ar visu, kas nepieciešams mūsdienu raganai, lai attīstītu savu burvestības praksi.

Šis kāršu komplekts palīdzēs jums iziet cauri Maģijas gadam. Pamatojoties uz dabas cikliem un vadoties pēc gadalaikiem, tā sniegs jums instrumentus un zināšanas, lai atraisītu maģiju ap mums. Atzīmējot astoņus Gada rata sabatus, jūs sadarbosieties ar dabu, lai aktivizētu savu apslēpto spēku un izraisītu maģiskus notikumus. Burvestības var piesaistīt mīlestību, veicināt jūsu karjeru, aizsargāt jūsu māju un palīdzēt dziedināšanā. Tā bagātinās jūsu dzīvi.

Šis kāršu komplekts, kas papildināts ar informāciju un praktiskiem rituāliem un vingrinājumiem, uzlabo labsajūtu, pašcieņu un laimi, izmantojot dabas dziedinošo spēku, gadalaiku ciklu, mēness vilkmi, seno koku un aizmirsto koku gudrību. Tajā ir:

- Sezonas burvestības, ārstnieciskie līdzekļi, rituāli un afirmācijas, izmantojot augu, garšaugu un akmeņu spēku, lai palīdzētu un dziedinātu.

- Ietverti arī kristāli, nolaišanās, Taro lasīšana, akmeņu rata maģija un folkloras tradīcijas, lai papildinātu jūsu zināšanas un rosinātu zinātkāri.

- Raganu radošie projekti, kurus var izmantot rituālos un burvestībās.


Neatkarīgi no tā, vai esat vientuļa dzīvžoga raganiņa, derības locekle, praktizējoša ragana vai topošā ragana, šis kāršu komplekts sniegs jums svarīgas zināšanas, kas bagātinās jūsu ceļojumu un apsmidzinās katru dienu ar maģiju un burvestībām.

  • 52 kārtis un grāmatiņa.
  • Aptuvenais kāršu izmērs: 9,5 x 15 x 4 cm (3,37" x 2,25" x 1,6").
  • Aptuvenais kāršu svars: 352 g (0,8 lbs).
  • Augstas kvalitātes kārtis.
  • Jaunas, ražotas Ķīnā.
  • 100% oriģināls.


Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.