20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Franču kartomantija oraculo kortos
Laura Tuan

11,40

Pievienot grozam


Iespējams, labākais franču kartomantijas tradīcijas ceļvedis. Lenormana gleznas aizvedīs jūs uz simbolu pasauli, kur ikdienas dzīve saplūst ar maģiju mums apkārt. Šādā veidā kārtis piedāvā iespēju atklāt nākotni.

Orākulas kārtis izmanto, lai, ielūkojoties nākotnē, rastu atbildes uz dažādiem jautājumiem. Atšķirībā no Taro kārtīm, orākulu kārtis nav iedalītas mostos (kausi, nūjas, zobeni, monētas). Lielākajā daļā orakuļu kāršu nav nekāda iedalījuma. Katrai kārtai ir savs nosaukums un attēls, kas dod lielu interpretācijas un intuīcijas brīvību.

Tomēr to izmantošana ir ļoti līdzīga Taro. Jūs izlemjat mīklas veidu: ja tiek izlozēta viena karte, tā var atbildēt uz jautājumiem "jā/nē"; trīs kārtis krusta formā utt. var atbildēt uz sarežģītākiem jautājumiem, aprakstot situāciju hronoloģiski.

Orākulas kārtis ir arī pozitīvākas nekā Taro. Lai gan dažas no tām pirmajā acu uzmetienā var šķist negatīvas, tomēr, aplūkojot tās tuvāk, tās šo negatīvismu iezīmē oriģinālā un pozitīvā gaismā. Tieši šo iemeslu dēļ darbs ar Orākulas kārtīm ir ārkārtīgi interesants un atraisošs.

Komplektā ir 36 Kru Sīra instrukcijas (angļu valodā).
Kāršu izmēri: 6,2 x 10 (cm).
Papīra kārtis ar plastmasas pārklājumu.