20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Hermētiskās Taro kartes
Godfrijs Dowsons

30,75
78p.

Pievienot grozam


"ASV. Games Systems ar lepnumu izlaiž jauno Hermetic Tarot komplektu, atzīstot tā vēsturisko un māksliniecisko nozīmi. Katras kārts detaļas un simboli atklāj daudzus ezotēriskos principus no Zelta Rītausmas slepenā ordeņa, kas uzplauka 19. un 20. gadsimta mijā.

Godfrija Dowsona smalkais melnbaltais dizains uzsver astroloģiskos Zelta Rītausmas atribūtus ar papildu sefirotiskajiem, eņģeļu, ģeomantiskajiem, numeroloģiskajiem un kabalistiskajiem elementiem. Visām 78 kartēm ir izcilas detaļas, kas izceļ spēcīgo simbolismu.

72 lappušu biezā instrukciju grāmatiņā ir Stjuarta R. Kaplana ievads un kāršu nozīmes, ko sarakstījuši Godfrijs Dowsons un Stjuarts R. Kaplans. Bukletā iekļautas arī instrukcijas klasiskajam desmit kāršu ķeltu krusta izkārtojumam, elementu un astroloģisko simbolu diagramma, desmit sfēru diagramma un 22 ebreju burtu diagramma, kurā attēloti 22 Dzīvības koka ceļi.



Komplektā ir 78 kārtis un instrukcija (angļu valodā). Kāršu izmēri: 5,7 x 11,2 (cm). Papīra kārtis ar plastmasas pārklājumu.