20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Ametista rūnas
Lo Scarabeo

31,24

Pievienot grozam


Ametista rūnu komplekts: modiniet garīgo izpratni un mieru.

Iegremdējiet sevi ametista rūnu komplekta nomierinošajā un apgaismojošajā enerģijā - spēcīgā garīgās izaugsmes, iekšējā miera un intuitīvās izpratnes instrumentā. Ametists ir pazīstams ar savām skaistajām violetajām nokrāsām un nomierinošajām vibrācijām, tas ir slavens ar savu spēju uzlabot garīgo apziņu, veicināt mieru un atbalstīt emocionālo līdzsvaru. Katra no šī krāšņā kristāla smalki izgrebtā rūna izstaro miera un gudrības sajūtu, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kas meklē dziļāku saikni un skaidrību.

Šajā komplektā ir 24 rūnas no ametista, katra no tām ir izkalta ar senajiem Vecākās Futhark simboliem, un tukša rūna, kas simbolizē nezināmo un transformācijas potenciālu. Ametista nomierinošās un aizsargājošās īpašības padara šo komplektu ideāli piemērotu meditācijai, zīlēšanai un personīgām pārdomām, sniedzot norādījumus un veicinot mierīgu un koncentrētu prāta stāvokli.

Ametista rūnu komplekts ir skaists un nozīmīgs rīks gan rūnu noslēpumu izpētei, gan garīgo prakšu attīstīšanai. Tā ir arī brīnišķīga dāvana tiem, kas dodas pašizziņas un apgaismības ceļojumā.

Izbaudiet ametista dziļo mieru un garīgo izpratni un ļaujiet šim rūnu komplektam vadīt jūs uz iekšējās harmonijas ceļa!

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcija.