20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Hematīta rūnas
Itālija

31,24

Pievienot grozam


Hematīta rūnu komplekts: iezemēšanas spēks un prāta skaidrība.

Izmantojiet spēcīgo, zemējošo Hematīta rūnu komplekta enerģiju - mūžīgo instrumentu stabilitātei, koncentrēšanās spēkam un aizsardzībai. Hematīts, kas pazīstams ar savu atstarojošo metālisko spīdumu, ir slavens ar savu spēju absorbēt negatīvo enerģiju, vairot pārliecību par sevi un veicināt skaidru domāšanu. Katra rūna, kas rūpīgi iegravēta šajā spēcīgajā, ar dzelzi bagātajā akmenī, nodrošina saikni ar zemi un palīdz jums saglabāt koncentrēšanos un līdzsvaru dzīves pārbaudījumos.

Šajā komplektā ir 24 rūnas, kurās iegravēti svēti Vecākās Futhark simboli, un viena tukša rūna, kas simbolizē likteņa noslēpumus. Hematīta piezemējošais spēks stiprina jūsu koncentrēšanos un iekšējo spēku, padarot to par ideālu palīgu tiem, kas meklē skaidrību lēmumu pieņemšanā, problēmu risināšanā un garīgajā darbā.

Neatkarīgi no tā, vai izmantojat hematīta rūnu komplektu zīlēšanai, apzināšanai vai savu nodomu nostiprināšanai, tā aizsargājošās un stabilizējošās īpašības palīdzēs jums mierīgi orientēties. Šis komplekts ir arī nozīmīga dāvana tiem, kas vēlas palielināt prāta skaidrību un stiprināt apņēmību.

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcija.